Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől van vér a vizeletemben?

Mitől van vér a vizeletemben?

Figyelt kérdés

Labor vizsgálaton voltam és Vörösvérsejt Pozitív a többi jó és ezt írják.

vizelet üledék:

VVS 10DB/LTR * -3

FVS 1DB/LTR 0-6

eZ MIT JELENT ?

Réggeben is volt az az március fele de akkor 10-12 ?

Esetlegesen létezik az hogy nekem van egy olyan fogam ami alatt cysta van?

bal alsó 6 os fogam kicsit fáj is olyan mint ha gyulladt lenne de nem akarom kihúzattatni elképzelhető hogy ettől van vagy komolyabb a dolog?

Légyszi írjátok már meg hogy mi lehet ez köszi előre is! :((

Esetleg az hogy keveset iszom?

Érdekes hogy egyszer 2 literen felül ittam és akkor is volt vér a vizeletben de jóval kevesebb nem tudok rá jönni hogy ez mi . :(

F/26

2013. szept. 20. 23:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm! :)

Nem alkoholt nem iszok nem is ihatok buszvezető vagyok de alapból nagyon ritkán iszon egy korty akármit is ünnep buli szilveszter stb. :)

Saridont szedek fejfájásra naponta valamikor de van olyan amikor kettőt veszek be migrénes időjárás változásra fáj a fejem de anynira de baromi rossz. :(

Erre iszok energiaitalt colát colával és mást nem amit tudok neked mondani .

Köszi a felvilágosítást! :)

2013. szept. 21. 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Próbálj meg mást szedni migrénre. Ugyan démonizálják az Algopyrint,de a paracetamolnak sokkal súlyosabb mellékhatásai vannak, többet közt máj és vesekárosító.
2013. szept. 21. 12:19
 13/21 A kérdező kommentje:
hmm akkor mit szedjek mire váltsak át ? :o)
2013. szept. 21. 14:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Paracetamol van a saridonba sajnos de a neocitránba is :(
2013. szept. 21. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Nézd meg és próbálj meg olyat amiben ibuprofen van (pl.Algoflex,Advil),de én is migrénes vagyok és nekem az Algopyrin vagy a Cataflam vált be. Hol ezt,szedem hol azt. És mivel elég öreg vagyok 20 éve ezeket használom és (lekopogom)de semmi bajom nincsen. Arra figyelj,h Cataflamot éhgyomorra ne vegyél be (legalábbis ritkán).
2013. szept. 21. 18:00
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszi a cataflam az nagyon erős gyógyszer ismerem pici piros az algoflexre gondoltam abba nincs paracetamol ugye? :o)

Nem tudom hogy az migrén e ami nekem van hol jobb oldalt hol baloldalt a halántékomnál fáj de mostmár nem úgy mint annó 8 évesen kezdődött. :S Am köszi :)

2013. szept. 21. 21:53
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha nem is migrén,létezik olyan is,h migrén jellegű fejfájás.

És az hasonló,mint amit leírtál. Az Algoflex nekem nem vált be, de az Algopyrin jó. Arra figyelj oda,hogyha változik a fájdalom jellege,helye,akkor szükség lehet neurológiai kivizsgálásra.

2013. szept. 21. 22:12
 18/21 A kérdező kommentje:

rendben köszönöm! :)

Évek óta ez megy sajnos 8 éves koromban kezdődött és agy görcseim voltak mára ez tompult volt CT MRI minden és egyszer valami cystát találtak a második MRI re a cysta nem volt látható ugyhogy érdekes.

Még annyit hozzá tennék hogy a cola miatt lehet vér a vizeletben esetleg a tasakos zacskós levesek fogyasztásától ? :S

Mert ezeket napi színten fogyasztom és el felejtettem írni!

2013. szept. 22. 09:58
 19/21 A kérdező kommentje:
Eneria ital esetlegesen okozhatja e ? Mert abból általában napi egyel megiszom
2013. szept. 22. 10:09
 20/21 anonim ***** válasza:
A kóla kivonja a calciumot a csontokból és ez a veséken keresztül távozik, ettől kialakulhatnak calcium kövek a vesében,amitől lehet véres a vizelet. A zacskós levesekkel ilyen gond nincs,az energiaitalokban sok aszkorbinsav van,ami szintén vesekő kialakulásához vezet,ráadásul rendszeresen fogyasztva magasvérnyomást okozhat,ami szintén károsítja a veséket.
2013. szept. 22. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!