Mitől van vér a vizeletemben?
Labor vizsgálaton voltam és Vörösvérsejt Pozitív a többi jó és ezt írják.
vizelet üledék:
VVS 10DB/LTR * -3
FVS 1DB/LTR 0-6
eZ MIT JELENT ?
Réggeben is volt az az március fele de akkor 10-12 ?
Esetlegesen létezik az hogy nekem van egy olyan fogam ami alatt cysta van?
bal alsó 6 os fogam kicsit fáj is olyan mint ha gyulladt lenne de nem akarom kihúzattatni elképzelhető hogy ettől van vagy komolyabb a dolog?
Légyszi írjátok már meg hogy mi lehet ez köszi előre is! :((
Esetleg az hogy keveset iszom?
Érdekes hogy egyszer 2 literen felül ittam és akkor is volt vér a vizeletben de jóval kevesebb nem tudok rá jönni hogy ez mi . :(
F/26
Rendben köszönöm! :)
Nem alkoholt nem iszok nem is ihatok buszvezető vagyok de alapból nagyon ritkán iszon egy korty akármit is ünnep buli szilveszter stb. :)
Saridont szedek fejfájásra naponta valamikor de van olyan amikor kettőt veszek be migrénes időjárás változásra fáj a fejem de anynira de baromi rossz. :(
Erre iszok energiaitalt colát colával és mást nem amit tudok neked mondani .
Köszi a felvilágosítást! :)
Köszi a cataflam az nagyon erős gyógyszer ismerem pici piros az algoflexre gondoltam abba nincs paracetamol ugye? :o)
Nem tudom hogy az migrén e ami nekem van hol jobb oldalt hol baloldalt a halántékomnál fáj de mostmár nem úgy mint annó 8 évesen kezdődött. :S Am köszi :)
Ha nem is migrén,létezik olyan is,h migrén jellegű fejfájás.
És az hasonló,mint amit leírtál. Az Algoflex nekem nem vált be, de az Algopyrin jó. Arra figyelj oda,hogyha változik a fájdalom jellege,helye,akkor szükség lehet neurológiai kivizsgálásra.
rendben köszönöm! :)
Évek óta ez megy sajnos 8 éves koromban kezdődött és agy görcseim voltak mára ez tompult volt CT MRI minden és egyszer valami cystát találtak a második MRI re a cysta nem volt látható ugyhogy érdekes.
Még annyit hozzá tennék hogy a cola miatt lehet vér a vizeletben esetleg a tasakos zacskós levesek fogyasztásától ? :S
Mert ezeket napi színten fogyasztom és el felejtettem írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!