Mitől van vér a vizeletemben?
Labor vizsgálaton voltam és Vörösvérsejt Pozitív a többi jó és ezt írják.
vizelet üledék:
VVS 10DB/LTR * -3
FVS 1DB/LTR 0-6
eZ MIT JELENT ?
Réggeben is volt az az március fele de akkor 10-12 ?
Esetlegesen létezik az hogy nekem van egy olyan fogam ami alatt cysta van?
bal alsó 6 os fogam kicsit fáj is olyan mint ha gyulladt lenne de nem akarom kihúzattatni elképzelhető hogy ettől van vagy komolyabb a dolog?
Légyszi írjátok már meg hogy mi lehet ez köszi előre is! :((
Esetleg az hogy keveset iszom?
Érdekes hogy egyszer 2 literen felül ittam és akkor is volt vér a vizeletben de jóval kevesebb nem tudok rá jönni hogy ez mi . :(
F/26
Nekem akkor volt ilyen, amikor fel voltam fázva- orvoshoz menni-antibiotikumra elmúlt. Olyasmit nem érzel?
/
"de nem akarom kihúzattatni"
hát ne is! meg kell menteni, ami menthető, de menj el, mert magától nem múlik (gyökér-kezelik, vagy máshogy, kis műtéttel kitisztítják a cisztát, de ne hagyd kihúzni, mert nehezen pótolhatóak a fogak:(
Köszönöm kedves válaszadók! :)
Ez a fog gyökérkezelt és így is fáj nem nagyojn tudták gyökérkezelni tehát már régen húzni kelett volna azért kérdezem. :(
Akkor ez a probléma nem rák daganat ? Vagy nem halálos jelenség? :S :(
Bocsi a hülyeségekért csak érdekel egyébként az a vicc amikor 2-2,5 liter folyadékot iszom jóval kevesebb a vér menyisége a véres vizelet ami csak mikroszkopikusan mutatható ki 2-3 vvt volt akkor benne..
Saridont szoktam szedni fejfájásra van amikor kettőt ha nagyon fáj a fejem de ez gyerekkori dolog.
Vélemény? :((
Ez az jelenti, hogy 10 vvt van látóterenként.
Szabad szemmel nem látható véres vizeleted van.
Lehet a fog góc miatti vese érintettség. A vese funkciók azok rendben vannak a vérvizsgálatban?
Sovány testalkatú egyéneknél betegség nélkül is előfordul vvt a vizeletben, bár ezt csak akkor lehet kimondani, ha góctalanítva van a szervezet.
Ha fogadtól van akkor a vese működés bármikor hitelen romolhat, minden előjel nélkül.Viszont ekkor már simán a vizelet ürítéskor is látod szabad szemmel a vért. Ilyenkor először meg kell gyógyítani a vesét, már amennyire lehet és utána lehet megbolygatni a gócot.
Az ésszerűség azt mondja - szerintem, még ha nem is akarod- inkább most kellene fogorvoshoz menned.
/ ha keveset iszol az első sorban az acetont emelné meg a vizeletben, azt írtad más eredmény jó volt, ennél nem voltak keresztek vagy, hogy poz ?/
183 magas vok 64 kg
Ahol csillag van az az alábbi vérvételes vizeletes labor kép:
Gamma Gt: Eredmény Egység: 83U/L * Referencia: 11-50
Glükóz: Eredmény Egység: 3,5 mmol/L * Referencia: 3,5 - 6,1
Foszfát: Eredmény Egység: 0,78 mmol/L * Referencia: 0,85 1-45
LDL koleszterin (számított) Eredmény Egység: 3,31 mmol/L *Referencia: 0,00 - 3,30
Fehérvérsejt: Eredmény Egység:4,1 Giga/L * Referencia 4,5 - 11,5
Ezek a csillagosak :S
A vesefunkcióid teljesen rendben vannak most ahogy nézem.
Hasi UH volt már nálad?
köszi ! :)
Az nem volt?
Rákot gadanatot ebből ki lehet zárni vagy nem ?
Bocsi de kibacotul félek.. :(((
Ez is azért kelett mert okt 4. én megyek ilyen orrkagyló műtétre 1 napos és a doki kérte de a véres vizelettől nagyon fostam holnap leszek :S :( vagyis reggel fele :S :(
Kitárni nem lehet belőle rákot,de valószínűsíteni lehet,h nincs. Rák esetén magas lesz az FVS és WE, viszont a vörösvértest,haemoglobin és haematokrit értékek alacsonyak.
Viszont szedsz valamilyen gyógyszert, esetleg iszol alkoholt? A GGT emelkedés erre utalhat. Ezen kívül jók az eredmények,minimális eltérések lehetnek labor hibák is.
Tényleg jó lenne elmenned egy hasi UH-ra,valószínű,h van egy kis veseköved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!