Zoli1985 kérdése:
Pikkelysömöröm van, tud rá valaki valami jó gyógymódot ami neki segített és elmúltak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 12:14
1/6 pitykejazmin válasza:
Van 100% Kos És ez nem atveres ird meg miota diagnosztizaltak a betegseged.csak utanna tudok segiteni.És merre laksz.
2/6 A kérdező kommentje:
Már kb. 4 éve van. de nem vészes. csak 3 helyen van sömöröm. Iváncsán lakom.
2013. szept. 22. 07:36
3/6 pitykejazmin válasza:
ezt szerezd be tabletta neve neotigason.amúgy pest Vagy szombathely kerd ezt meg puhitó kremet csak orvos írhatja fel.érdemes nekem egy het alatt levitte.erdemes.jógyógyulast ez most új a bőrgyógyászatnál.
4/6 anonim válasza:
én 5 hónapja szedem a neotigason kapszulát, és semmi, inkább diprophos injekció, vagy bioterápia.
5/6 pitykejazmin válasza:
a bioterapia szart sem er az injekciót csak közepes Vagy sújos betegeken hasznaljak.erre jar a felesegem is.mindenkinek masfajta a sömöre .nekem pl a vulgarisz van.nekem hal istennek eltünt.azaz tünetmentes lettem.
6/6 anonim válasza:
Az én barátnőmnek nagyon durva és nagyon sok sebe van. Neki a Trexan gyógyszer szinte teljesen eltüntette a sebeit. Egy héten egyszer kell szedni,és azon az egy napon előfordulhat erős hányinger,fejfájás. Neki 1 év után abba kellett hagynia,mert nagyon kicsinálta a máját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!