Hallott már valaki valami használható (! ) gyógymódot POLYMYOSITIS betegségre?
Figyelt kérdés
2 éve szenvedek polymyositis betegségben, és hol jobban vagyok, hol rosszabbul. Érdekelne, hogy van-e valami alternatív gyógymód erre az autoimmun betegségre, ami ténylegesen szinten tartana. Aki esetleg ugyanebben a betegségben szenved, próbált-e már más módszereket a steroidokon kívül (pl. : ganoderma gyógygomba, Kyani "kezelés", stb. ) és mennyire használtak?
Köszönöm előre is!
2013. szept. 18. 20:20
1/1 anonim válasza:
Még a 90-s években elkezdtek egy kísérleti kezelést, miszerint a betegnek szélsőségesen magas dózisú C-vitamint adtak be. Egyek szerint segített, mások szerint nem, de a kísérletet forráshiány miatt abbahagyták. Ezt csak érdekesség képpen írtam! Ezeket a betegségeket Szteroiddal kezelik ha jól tudom. Ha daganatos a megbetegedés akkor egyéb kezelések kellenek. Ami a legfontosabb, hogy ha elmúltak a súlyosabb ízületi gyulladások akkor az izmokat rendszeresen tornáztatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!