Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem érzem jól magam, mit...

Nem érzem jól magam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Reggel óta, rosszul vagyok. A gyomorszájamnál érzek fájdalmakat. Mikor beszélek, mikor köhögök, vagy ha épp kihízom magam, alig kapok levegőt. És ez az állapot, nem múlik. Reggel erre ébredtem. De, ha felhúzom a pólóm, és megnézem, a jobb oldalon ki van púposodva a bőr.(mell alatt) és rettentően fáj. Mit csináljak?

2013. szept. 19. 14:24
 1/8 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz, ő majd meg tudja mondani mit csinálj. Még ha mi itt találgatunk is mi bajod, azzal nem vagy előrébb. Mindenképp menj orvoshoz.
2013. szept. 19. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kérdés az, hogy ilyenkor orvoshoz kell menni.
2013. szept. 19. 14:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, de lehet súlyos?
2013. szept. 19. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát, ez bizony lehet súlyos.Nem akarok találgatni, de nem hangzik ez jól!Szerintem sürgősen menj el az orvoshoz!!

(A púposodásról valamiféle gyulladásra tippelek.Ami sugározhat tűdő, gyomor felé.Viszont a gyomortáji fájdalmak, légszomj szívproblémát is jelezhetnek, tehát sokféle oka lehet a panaszodnak).Tehát ne próbáld otthon kezelni,és ne várj, menj orvoshoz.

2013. szept. 19. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
S.O.S menj el a háziorvosodhoz, esetleg hívd ki az ügyeletet.
2013. szept. 19. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, természetesen lehet súlyos, hiszen nem szűnik a problémád.
2013. szept. 19. 14:40
 7/8 Andizsuzsi ***** válasza:
Bordaközi idegbecsípődés, szerintem. Mindenképpen orvos, izomlazító, gyulladáscsökkentő. Ha az, akkor nem súlyos, viszont rendkívül fájdalmas és lassan gyógyuló.
2013. szept. 19. 14:42
 8/8 A kérdező kommentje:
És mire számíthatok az orvosnál? Gyógyszerek...?
2013. szept. 19. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!