Bevehetek reggelente egy Xanaxot, ha nem tudok aludni?
Pánikbeteg vagyok, és szedtem gyógyszert. De sajnos 2 hete elfogyott, és csak 1 hét múlva megyek kontrollra, addig nincs gyógyszerem.
Ha ez nem lenne elég, éjszaka dolgozom, ezért nappal kell aludnom. De sajnos a szorongás miatt nem tudok. Ma reggel bevettem egy Xanaxot, úgy érzem, hogy használt, kicsit jobban és többet tudtam aludni.
Az lenne a kérdésem, hogy ha hazajövök melóból és azt érzem, hogy ideges vagyok és nem tudok aludni, akkor nem lesz bajom, ha beveszek egy szem Xanax-ot? Okozhat gondot?
Én 1 éve szedek 0,5 mg-os Xanaxot, napi 3-szor egyet,és semmi mellékhatása nincs!
Függő sem lettem, simán le tudnám tenni, csak sajnos még nem gyógyultam ki a pánikbetegségemtől.
De a kérdésedre válaszolva, nem lesz semmi bajod, de egyébként melyik Xanaxot szeded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!