Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hányás reggelente? (lent. )

Hányás reggelente? (lent. )

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy 2. napja felkelek és hányinger és hányás kínoz egy ideig de úgy hogy megiszok egy pohár vizet és kijön... aztán egész nap elvagyok, jól vagyok étvágyam van csak reggel ilyen fura mi lehet a probléma ?
2013. aug. 6. 12:41
 1/8 A kérdező kommentje:
terhesség kizárt hiszen fiú vagyok :) mondjuk az utóbbi napokban nem volt hű de nagy étvágy a meleg miatt..milyen betegségre utalhat?...(tudom mennyek el orvoshoz)
2013. aug. 6. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Savtúltermelés,gyomornyálkahártya gyulladás
2013. aug. 6. 13:00
 3/8 A kérdező kommentje:
ha ez van akkor mi a teendő?
2013. aug. 6. 13:04
 4/8 A kérdező kommentje:
mondjuk ez azóta van mióta kicsit beittam és rá 2 napra lettem ilyen "rosszul"
2013. aug. 6. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha "beittál", akkor megvan az ok. Igyál kevesebb alkoholt, ez elhúzódó másnaposság. Sok folyadékot igyál, és rendbe jössz. Nem alkoholt!
2013. aug. 6. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A beivástól akut nyálkahártya gyulladás alakul ki a gyomorban,ami ezt a panaszt okozza. Ilyenkor diétázni kell: só,fűszermentes és vegyél be most reggelente 1 Quamatelt.
2013. aug. 6. 15:44
 7/8 A kérdező kommentje:
És meddig tart ez ?
2013. aug. 6. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha odafigyelsz a kajára is,3-4 napon belül elmúlik.

De,ha sokszor csinálsz ilyet a gyulladás krónikussá válik és folyamatos kezelésre,diétára lesz szükség.

2013. aug. 7. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!