Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon aggodok. Mi lehet ez?

Nagyon aggodok. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

tegnap reggel jelent meg az ajkamon es mind no,ma reggelre sokkal nagyobb mint tegnap volt :( . volt mar valakinek ilyene?mi lehet?

kudok kepet is,de sajnos nem a legjobb mivel most reggel csinaltam telefonnal...

[link]

2013. szept. 10. 08:16
 1/9 A kérdező kommentje:

ittt egy masik link

[link]

remelem megy valamelyik:-s

2013. szept. 10. 08:20
 2/9 A kérdező kommentje:

aaah,az se megy...

megprobaltam mas oldalon...

[link]

remelem ez most mar jo,ha nem akkor irjatok priviben

2013. szept. 10. 08:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Vagy herpesz, vagy hólyag. De ha bemégy a patikába, már ott is tudnak rá ajánlani valamit.

Szerintem már minden embernek volt ilyen, ahogy jön úgy el is fog múlni.

2013. szept. 10. 08:38
 4/9 A kérdező kommentje:

a herpesz igy nez ki?nekem eddig meg sose volt...

mivel tudnam kenni hogy elmuljon?vagy legalabb kisebb legyen...

2013. szept. 10. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Vegyél herpeszkrémet a patikába.

Visszafogja a vírusok tovább szaporodását és előbb rendbe fog jönni, mintha semmit nem tennél veled.

Valószínűleg most kaptad el valaki után, vagy már régóta benne van a szervezetedben a vírus és valami miatt legyengült az immunrendszered és most jött elő.

2013. szept. 10. 09:01
 6/9 A kérdező kommentje:

oke,koszonom a valaszt :D

mennyi ido kell mig elmulik?

2013. szept. 10. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
2-3 nap alatt már sokkal szebb lesz, ha használod a krémet, de 4-5 nap még kell, mire teljesen elmúlik.
2013. szept. 10. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez majdnem 100%, hogy herpesz.

Nem mostanában jött meg a menstruációd? Vagy nem voltál beteg az elmúlt időszakban? Torkod, mandulád nem fájt? Idegeskedtél? Ittál valaki után? ...Ezektől mind mind kijöhet.

Zovirax-ot vegyél, nekem az vált be a legjobban, de igazából mindenkinek más a jó. A patikus biztosan tud segíteni. Egy hét és elmúlik. Ne piszkáld! És használj külön törülközőt az arcodra, meg minden alkalommal mikor hozzányúlsz, krémezed stb. mossál kezet!!! Most senkivel se használj közös evőeszközt, poharat, és az orális szex is tilos amíg el nem múlik.

2013. szept. 10. 10:46
 9/9 A kérdező kommentje:

nem,egezseges voltam az elmult idoben es nem mostanaban jott meg a menstruaciom...en sem ertem mitol lehet herpeszem :-?? azert nem is gondoltam arra hogy az lehet :(

elmentem a patikaba es megkerdeztem,ott is ezt mondtak es adtak valami kenocsot(itt nalunk nincs olyan amilyent ti mondtok...) es most mar nincs annyira megduzzadva.Nagyon sokat valtozott a reggeltol.Naponta otszor kell bekenjem 4 orankent :/

remelem minnel hamarabb elmulik,mivel nekem vasarnap kezdodik a suli,itt Romaniaban :D addig ha nem is mulik el,de legalabb legyen szebb:o3 ...

2013. szept. 10. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!