Este állandoan szomjazok. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Úgy kezdõdött hogy éjjelenként ugye felkelek vizet inni,eldöntöttem rakok egy vizesflakont az ágyam mellé ,hogy ne verjem fel a házat mikor inni megyek.Azóta mióta kezdek készülõdök lefeküdni kezdek szomjas lenni.Iszok,majd ujra iszok.de a szomjuságom nem csillapodik.Éjjelente is arra ébredek,hogy nagyon ki vagyok száradva.Nemtudom mi lehet velem.Szerintem megiszom a napi 2litret.A cukorbetegségnél pedig állandó a szomjúság,de pisilni se pisilek olyan nagyon gyakran,csak mint egy normális ember.
Segitsetek kérlek.
2013. szept. 8. 21:47
1/4 anonim válasza:
Ellenőrizd le, hogy valóban meg van-e a 2 liter.
Mit eszel? Túl sós, fűszeres, vagy szárazabb ételke után több folyadék kell.
Sportolsz? AKkor is több kell.
Ha ez mind rendben van, akkor orvos.
2/4 anonim válasza:
Valóban szomjas vagy, vagy csak az elalvást akarod húzni?
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg csak simán hozzászoktattad a szervezeted, hogy akkor iszol, és az egész napi folyadékszükségleted akkor igyekszik magához venni. Igyál napközben többet és ne egyszerre sokat, hanem oszd el. A szervezet hamar hozzászokik a folyadékmennyiséghez, ha mondjuk két nap sokat iszol, akkor a harmadik nap is annyi vízre leszel majd szomjas. És nyilván ha ez éjjel történik, akkor ugyanez a helyzet. Nappal igyál rendszeresen, éjjel pedig már ne. Ha nagyon ki vagy száradva akkor is csak pár kortyot igyál és vissza fog állni a szervezeted a normális kerékvágásba.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem sportolok:) Rendben ellenõrizni fogom s bevezetem amit mondtatok!:)Köszi szépen a válaszokat!:)
2013. szept. 8. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!