Pikkelysömör van a körmömön és a körömlemez alatt. Hogyan lehetne kezelni? (KÉP)
Bőrgyógyászhoz nem tudok jelenleg elmenni. Milyen gyógyszerek/kenőcsök léteznek erre? A házi dokival fel tudnám íratni. Szeretnék megszabadulni ettől az ocsmány betegségtől.
A betegségben 19 éves korom óta szenvedek azaz 7 éve. De a bőrömön rendszeresen kezelem, tehát ott nem látszik meg, egyébként ha elhanyagolnám, ott is előjönne.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Wikipédián találtam ezt a képet. Erre hasonlít.
Megszabadulni nem lehet tőle. Néha enyhül, aztán újra fellángol, aztán megint enyhül. Sajna ez egy ilyen betegség, én is ettől szenvedek.
Nekünk ilyen "kevert" kenőcs van. Neve nincs, és a recepten csak az alapanyagok voltak felírva, és ezt a gyógyszerész keverte ki. A háziorvosod tudnia fogja, hogy mit adhat.
Ezt nézd meg! Sajnos a köröm érintettsége szakorvost igényel.
Nem lehet gyógyítani, tünetmentesíteni lehet, de akkor is visszajön ha nincs kezelve. én 26 vagyok és 3 éve jelent meg először. Nem tudtam hogy mi ez így nem is érdekelt eleinte. Aztán egyre nagyobb lett a könyökömön, ami már zavaró volt a munkámra nézve is, mert télen még zakóban nem látszott, de nyáron már ingben elég kellemetlen volt. 2012 nagy áttörés volt, találtam egy diétát ami elég hatékony, mellette a bőryógyász által felírt krémmel néha kezelem így tünetmentes.
A teával ne foglalkozzatok, egyrészt atomszar íze van, másrészt elég a diéta meg a kenőcs. remélem segíteni fog.
Üdv: Laca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!