Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Térdműtétnél le kell venni a...

Térdműtétnél le kell venni a zoknit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:

ez a legnagyobb gondod? :DD

szerintem le.

2013. aug. 27. 09:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak kíváncsi vagyok, mivel még nem műtöttek, és én zokniban szoktam aludni :D
2013. aug. 27. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen le kell venni a zoknit, sőt még a fehérneműt is.
2013. aug. 27. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:

:-DDDD Aranyos vagy, ezen olyan jót nevettem. Ne haragudj :-D Ha mindenkit abban műtenének, amiben az alany aludni szeret... háááát :-D

Ez az alvás nem olyan lesz, mint otthon az ágyacskádban :-)

Amúgy meg tudod mit? Kérdezd meg. Nekem egyszer volt egy műtétem (illetve már nem egy hanem három az életem során) de az egyik sürgős volt és én úgy emlékszem, hogy rajtam volt a zoknim, legalább is amikor bevittek, még rajtam volt, pedig sokkal komolyabb műtét volt, hasi műtét. Valószínűleg higiéniai okokból nem viselhet az ember kintről behozott ruhadarabot, a zoknik egyébként is szöszölnek.

2013. aug. 27. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Le. Műtét alatt meztelenül leszel.
2013. aug. 27. 10:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem :/ Meztelenül? De nem teljesen, lesz rajtam egy fehér ruha, nem?
2013. aug. 27. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz rajtad fehér ruha. A műtőben letakarnak zöld "lepedőkkel". Az orvos csak azt a részt fogja látni amit műt.
2013. aug. 27. 10:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Úristen.. Azt hittem lesz valami műtős ruha rajtam. :(
2013. aug. 27. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, le leszel teljesen takarva. Műtétet steril körülmények között szabad csak végezni, az utcai ruha, ami rajtad van, az meg nem az.
2013. aug. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!