Artoszkópos térdműtétnél lehet rajtam valami?
Figyelt kérdés
A lényeg:egy porcot kell kivenni a térdemből és azt kérdezném hogy lehet e rajtam legalább alsónadrág vagy mindent le kell venni.2013. febr. 8. 07:57
1/6 anonim válasza:
spanomnak volt ilyenje, ő azt mondta, h csak a kórházi cucc volt rajta amit adtak. de sztem felesleges ezzel foglalkoznod, orvosok, láttak már mindenfélét. nincs semmi szégyenleni valód.
2/6 A kérdező kommentje:
és az a kórházi cucc az ilyen hálóinget jelent?
2013. febr. 8. 08:30
3/6 A kérdező kommentje:
vagy csak hogy betakarnak?
2013. febr. 8. 08:30
4/6 anonim válasza:
Engem csak betakartak zöld lepedővel és a lábam szabadon volt. Semmi ruha, semmi ékszer.
5/6 anonim válasza:
Én nő vagyok, idén nyáron műtötték a lábfejemet, pont menstruáltam, azt mondták, hogy akkor a bugyi maradhat + én is kaptam zöld lepedőt :) Nyilván férfiként ez az eset nem forog fent nálad :) Gyors felépülést kívánok a műtét után :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. febr. 8. 10:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!