Szerintetek mi lehet mindennek az oka?
Figyelt kérdés
mar irtam errol a bajomrol de ismet leirom.mar kicsit tobb mint egy honapja elkezdett eros stressz miatt fajni a gyomorszajam,rendszertelenul etkeztem komoly okok miatt,ezutan fajasok voltak a pupom korul es elkezdett a jobb oldalam majd pedig erosen a ball,egy kis ido utan mar az ules is nagyon fajdalmassa valt.elmentem egy ultrahangos dokihoz aki megnezett es nemlatott semmi komolyat azt mondta egy kicsit bevan gyulladva a hasnyalmirigyem.ezutan voltam teljes verkepet leadni ez nagyon eros gyulladast mutatott,a vizelet minta is nagyon rossz lett.elmentem egy sebesz ismerosomhoz aki megvizgalt kiirt gyogyszreket az emesztoszerveimre es a vesemre elkezdtem szedni mintha jobb lett volna e 3 nap utan a vizelet mintam megis rosszabb lett,elmentem vissza a dokihoz o azt mondta akkor kellene gyomortukrozest csinalni de en visszautasitottam mert nagyon feltem.vegulis kiirt egy antibiotikumot az sem tett semmit igy elmentem egy masik varosba egy masik orvoshoz o megvizsgalt es mondta hogy kell a gyomortukrozes igy egy hetet kellett varnom ra holnap fogok menni,de kozben szerdan rosszul lettem egy drab uborgatol egez ejel hanytam felment a lazam 38ra 2 napig volt ilyen lazam,ezutan 3 napig nemtudtam enni csak egy kis joghurtot.de kitapogattam mintha derektajt lenne a gerincem mellett egy gob is,de lent is faj a hasam szoval mindenem faj es nemtudom mi lehet.2013. aug. 26. 10:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!