Lehetséges, hogy skizofréniás vagyok?
Első ránézésre tök normálisnak látszom, de bejül...
Annyi minden van amit nincs kivel megbeszélnem, vagy ha meg is próbálom nem értenek meg az emberek.
9 éve koromtól 17 éves koromig egymás után értek a nagyobbnál nagyobb tragédiák...
Néha enyhén depresszióba estem, de bármennyire is próbálkoztam kibontakozni, mindig magam kellett tartanom azt amit éreztem, mert nem volt senki végig hallgatni engem, vagy senki sem volt képes megérteni, és folyton azt halytogatták, hogy lépjek már túl rajta stb.
Nem is nagyon volt időm két lelki trauma között felépülni...
Sokszor van úgy, hogy egy kisebb próblémától úgy el tudpk szontyorodni... Vagy hogy nyitott szemmel álmodok a szebb jövöről, vagy a tragikus dolgokról, például hogy szakít velem a barátom.
Sokszor megesik velem, hogy egy jó napon eszembejut valami, egyik trauma, vagy érzek egy illatot, vagy kapok egy támpontot ami felidéz nekem egy adott eseményt és egyből búskomorságba esek, amiból nehezen gyógyulok ki....
Szerintetek ezek nevezhetőek-e tüneteknek?
Lehetséges-e, hogy az vagyok?:(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!