Lehet, hogy skizofréniás vagyok? FONTOS!
Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem,hogy egyre jobban antiszociális vagyok..Valamelyik éjjel azért nem aludtam mert a bútoraimmal beszélgettem..Állandóan hangokat képzelek,és olyan dolgokat amik nem is úgy vannak.Kezdenek az őrületbe kergetni.Olvastam a skizofréniáról és a tünetek 95%-a igaz rám,de orvoshoz nem akarok menni..Anya is kiröhögött.Szerintetek mi ez?:/2011. márc. 18. 21:26
1/14 Pinocchio válasza:
Márpedig csak az orvos tudja megállapítani.
2/14 anonim válasza:
Az anyukák nem szokták kiröhögni a gyereküket. A skizofrének nem tudják, hogy ők skizofrének. Te valami marhaságot olvastál, és azt bemeséled magadnak. Felejtsd el.
3/14 anonim válasza:
szerintem beszélj róla valakivel a családban, vagy mondd el anyádnak újra, de tök komoly hangon, és ha akkor is röhög menj pszichológushoz, ő biztos nem röhög ki
4/14 anonim válasza:
Egy mentális betegség diagnosztizálás nem egyszerű feladat. Öndiagnózis különösen.Az, hogy tisztában vagy vele, hogy valami nem stimmel, azért jó jel, de tényleg jó lenne egy orvossal beszélni róla.
5/14 anonim válasza:
Ez más sztem. Skizofrénia=tudathasadás, azaz többes személyiség. Elég ijesztően hangzik, amiket írtál. Lehet stressztől, de lehetnek szervi okai is. Anyád marha kedves, hogy egy kiröhögéssel elintézi... Egyáltalán nem vicces! Menj el a körzetihez, majd ő továbbküld.
6/14 anonim válasza:
"Skizofrénia=tudathasadás, azaz többes személyiség."
Nem az. Hányszor kell még elmondani, hogy nem, két teljesen más betegség.
7/14 anonim válasza:
a többes személyiség az a multiplex személyiség az totálisan más dolog mint a skizofrénia
8/14 anonim válasza:
Egyik barátomat az egyik másik énje zárja mindig szekrénybe, főleg hétvégén.
9/14 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől lehet nem feltétlenül skizofrénia: de ezt itt mi nem tudjuk eldönteni. Ezek nagyon komoly tünetek mindenképpen menjél el sürgősen pszichiáterhez.
10/14 anonim válasza:
A skizofrénia és az antiszociális személyiségzavar is 2 különböző dolog...és szerintem sincs semmi bajod, esetleg csak hypochonder lehetsz:D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!