Lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál.. Volt hüvelyi ultrahangom és a petefészkembe tüszők vannak.. Nincs meg a menzeszem ugyebár e miatt. Azt mondta a doki hogy szednem kell fogamzásgátlót addig mig nem akarok gyereket. Majd ha szeretnék akkor más módszerrel kell csinálni. De nagyon félek hogy nem lehet majd gyerekem. Vagy majd elvetélek vagy bármi rossz dolog. Mi az a masik modszer?2013. aug. 14. 19:23
1/5 anonim válasza:
a tüneteket kezeli csak a nőgyógyászod, ezzel nem oldódik meg a problémád sajnos, de neki egyszerűbb így
menj endokrinológushoz (háziorvos ad beutalót) és megfelelő gyógyszerrel gyógyszerrel vizsgálatok után szépen lassan meg fogja oldani a problémát. Hosszú az út a gyerekig, de pont most van időd elkezdeni, amikor még csak a jövőben szeretnél. Ha a nőgyógyászra hallgatsz, akkor csak akkor kezdődik meg a valós kezelés, amikor már babát szeretnél és akkor már gondolom nem akarsz 2-3 évet várni arra, amit most is megtehetnél.
2/5 anonim válasza:
Jogos a félelmed. Panaszod is van,vagy csak véletlen ez az UH lelet?
3/5 anonim válasza:
Bízz benne, hogy lehet! Mindenre van megoldás, de az tuti, hogy nem a fogamzásgátló szedése! Én elrontottam ott, hogy hallgattam a hasonló felfogású dokikra. Most küzdök azért, hogy gyógyszerek nélkül legyen menzeszem és peteérésem.
4/5 anonim válasza:
2. vagyok nem véletlenül kérdeztem. Pont erre akartam kilyukadni,amit a 3. írt. Valami oka van ennek az UH képnek.Elkpzelhető,h PCOS okozza. Ezért fontos lenne tovább vizsgálni,nem pedig egy fogamzásgátló tablettával megoldani.Mert ez komplex kezelést igényel.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. aug. 14. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!