Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fülgyulladás, mit tegyek?

Fülgyulladás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Napok óta be van gyulladva a bal fülem, kaptam antibiotikumot de nem javul semmit. Már ott tartok, hogy alig hallok, rágni nem tudok mert az arcom is fáj, ha megtapogatom az arcomat alig érzem az ujjaimat, a fülem alatt a nyakam is fáj... Ilyenkor mit lehet tenni? Kórházban ellátnak időpont nélkül? Vagy hogy van ez? Én már 30 vagyok de még soha életemben nem volt semmi baj a fülemmel, eléggé be vagyok pánikolva és fogalmam sincs, hova menjek, nem vagyok egy kórházba járós típus... Köszönöm a segítséget.

2013. aug. 6. 06:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Fül-orr-gégészetre menj, oda beutaló nem kell, mondd meg, hogy sürgős, akkor időpont nélkül fogadnak, ha kivárod a sorod.
2013. aug. 6. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!Tudom hogy miről beszélsz,nekem is hasonló volt,én sem akartam elmenni orvoshoz,vártam hogy javuljon,de nem lett jobb.Az egész úgy kezdődött,hogy fájt a jobb fülem amikor nyomogattam,és pont azután mentünk strandra.Estére már be is dugult és nagyon fájt majd vettünk rá fülcseppet az használt neki,de átment a fájdalom a bal fülemre és pár nap múlva már nem is hallottam semmit mert bedugult mindkettő,fájt a nyakam és a fül körüli terület ,váladékozott is mindkettő és rettenetesen fájt.Végül elmentünk egy maszek fül orr gégészhez csak fel kellett hívni egyet és fogadott is,és megállapította hogy hallójárat gyulladásom van.Kb 5 perc volt az egész tett bele egy géztekercset (nem volt fájdalmas)és azonnal kiállt belőle,majd 2 napig bennt kellett tartanom,kellett rá csepegtetni cseppeket és mikor kivettük pár óra múlva kidugult és alig éreztem.Mára már meg is gyógyult kb 2 nap alatt elmúlott.Szóval keress rá a neten maszek fül orr gégészre és ha lehetőséged van rá menj el maszekba.Hidd el azonnal segít és jobban érzed majd magad.

Sok szerencsét és minden jót kívánok Neked,hidd el nem lesz fájdalmas.

2013. aug. 6. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Először próbálkozz meleg sóval,infralámpával,fülcseppel ha nem használ,menj el maszek fül orr gégészhez.
2013. aug. 6. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Baromi jó azoknak, akik egyből kapnak időpontot, egyik magánrendelőben csütörtökig szabi van a másik magándokitól jövő hét szerdára kaptam időpontot, annyira tele van, addigra meghalok a fájdalomtól. -_- Többet nem is tudok a közelben, nem vagyok pesti. A kórházban voltam beleraktak a fülembe valamit de tök parasztok voltak. Ilyet szól az orvos, hogy lehet, hogy nem is a gyulladás miatt van lázam.... ÁÁÁ NEM, AKKOR BIZTOS A SEMMITŐL... -_-
2013. aug. 6. 18:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenki kapott zöld pacsit, köszönöm a segítséget. Csak ki vagyok akadva az orvosokra. Meg arra, hogy mindenhol várni kell... Maszekon is mondom fizetek duplát ha a héten fogad, akkor se ér rá, mondom jólvan akkor..... Addig majd lerohad a fülem. -_-
2013. aug. 6. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
közel kétóra hossza sorban állás alkalmanként a fülészeten, majd kisérleti nyuszi leszel, minden héten más cseppeket gyógyszereket írnak fel és semmi sem használ. dalacin tabletta, otosporin, azibiot, memetason sandoz, cefzil tabletta. ezeket kell szedni, cseppenteni, de nem sok javulás van.
2013. nov. 8. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Megirnad hogy vagy? Mitol jottel helyre!

Hasonlo cipoben vagyok. mavoltam orv-nal es hazakuldtek,hogy hasznaljak orrcseppet, mert megvoltam fazva. De hiaba hasznalok orrcseppet ha nincs bedugulva az orrom, mar a fulemre huzodott.

es itt van karacsony, fogalmam sincs hova mehetnek, ahol adnak is ram valamit.

2013. dec. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!