Fülgyulladás, mit tegyek?
Szia!Tudom hogy miről beszélsz,nekem is hasonló volt,én sem akartam elmenni orvoshoz,vártam hogy javuljon,de nem lett jobb.Az egész úgy kezdődött,hogy fájt a jobb fülem amikor nyomogattam,és pont azután mentünk strandra.Estére már be is dugult és nagyon fájt majd vettünk rá fülcseppet az használt neki,de átment a fájdalom a bal fülemre és pár nap múlva már nem is hallottam semmit mert bedugult mindkettő,fájt a nyakam és a fül körüli terület ,váladékozott is mindkettő és rettenetesen fájt.Végül elmentünk egy maszek fül orr gégészhez csak fel kellett hívni egyet és fogadott is,és megállapította hogy hallójárat gyulladásom van.Kb 5 perc volt az egész tett bele egy géztekercset (nem volt fájdalmas)és azonnal kiállt belőle,majd 2 napig bennt kellett tartanom,kellett rá csepegtetni cseppeket és mikor kivettük pár óra múlva kidugult és alig éreztem.Mára már meg is gyógyult kb 2 nap alatt elmúlott.Szóval keress rá a neten maszek fül orr gégészre és ha lehetőséged van rá menj el maszekba.Hidd el azonnal segít és jobban érzed majd magad.
Sok szerencsét és minden jót kívánok Neked,hidd el nem lesz fájdalmas.
Kedves kerdezo!
Megirnad hogy vagy? Mitol jottel helyre!
Hasonlo cipoben vagyok. mavoltam orv-nal es hazakuldtek,hogy hasznaljak orrcseppet, mert megvoltam fazva. De hiaba hasznalok orrcseppet ha nincs bedugulva az orrom, mar a fulemre huzodott.
es itt van karacsony, fogalmam sincs hova mehetnek, ahol adnak is ram valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!