Nagyon sürgős a válasz! (? ) Többi lent
Figyelt kérdés
Valószínűleg agorafóbiám van. Egy éve van az hogy ha elmegyek valakivel autóval, akkor az autóban rosszul leszek, de sokszor itthon is. Hamarosan gólya tábor lesz, meg egy Balatoni nyaralás régi barátokkal és nem akarok ott is rosszul lenni, hanem szeretném jól érezni magam! Mit tehetnék? A suliban is rosszul voltam mindig. Az órákat alig bírtam ki. Viszont voltak olyan tanórák amin jól voltam, ezek: Matek, Angol, Rajz, Fizika, testnevelés. A többi tanórán rosszul voltam. Pszihológusnál voltam, nem segített semmit. Most új iskolába megyek, de nagyon félek attól, hogy a gólya táborban is rosszul leszek és esetleg leégetem magam vagy rosszabb. Balatonról ne is beszéljünk, mert oda 8-an megyünk 3 napra kocsival. 2 óra oda az út. Nem akarom, hogy meg keljen állni azért mert én rosszul vagyok. Segítsetek kérlek2013. aug. 5. 22:11
1/4 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni,csak nekem a kocsiban:\ pici korom óta amikor kocsikázunk ez van.És nem rég kaptam Deadelon-t (asszem is irják,de igy mondják:dedalon).és ettől jobb lesz.Legalább is nekem..
2/4 A kérdező kommentje:
És az miféle?
2013. aug. 6. 16:46
3/4 anonim válasza:
hát nincs tőle hányingered.Én jól beszunyálok tőle:D (de csak utazáskor).menj el a gyógyszertárba,kérdezd meg:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) És van valami nem tünetkezelési ötleted? :)
2013. aug. 7. 21:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!