Bubachangh kérdése:
Mitől sípol ha lélegzem?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, ha csend van (este, egyedül) kilégzés végén, és csak akkor, halk sípoló hang jön a torkomból. Van amikor másféle hangok is társulnak hozzá,(hörgő) de leginkáb halkan sípol az utolsó másodpercben. Mondjuk több éve van, de csak most kezdett zavarni, mivan ha daganat Köszönettel!tegnap 14:15
1/4 anonim 

válasza:

Valószínűleg asztma, ( nekem az van, és így sípol a tüdőm mikor kifújom a levegőt) De vizsgáltasd ki, mert más is lehet.
2/4 anonim 

válasza:

Van olyan hogy síp alakúra szárad meg a takony az orrodban és ezért sípol amikor levegőt veszel
3/4 A kérdező kommentje:
Első: köszönöm!
Esetleg nem szokott produktív köhögésed lenni?
Nekem az is van minden reggel, de csak egyszer kétszer, azután egész nap nem köhögök.
Köszi még egyszer!
tegnap 15:19
4/4 anonim 

válasza:

Első vagyok. De szokott lenni minden nap többször is, és felköhögöm a váladékot. Utána jobb egy kicsit. Nehéz légzésed nem szokott lenni? Esetleg fizikai terhelésnél nem fulladsz? Mindenképp vizsgáltasd ki, mert csak egy tüdőgyógyász tudja megállapítani, hogy ez mitől lehet. Még ha most nem is tűnik komolynak, akár COPD is lehet, de nem akarlak megijeszteni. Bár az asztma is kezelést igényel hosszabb távon is. Az is lehet se nem asztma, se nem COPD, de jobb kivizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!