Valami furcsát érzek, amikor nyelek. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Mikor nyelek olyan, mintha valami reccsenne a torkomban és fura érzés, minta mintha a porcok egymásnak ütköznének. Vagy nem is tudom igazából leírni. Orvoshoz menni fogok, de addig még van még sok idő van. Már nagyon rég óta érzem igazság szerint, de eddig nem volt ilyen durva, mint most. Még csak 22 vagyok, de már gondoltam mindenféle rákra, amitől még jobban rápörögtem a dologra. :( Most meg már olyan is társult hozzá 3 napja, hogy a torkomra (gondolom az orromból) csorog sűrű folyadék (orrváladék szerű) és nehéz lenyelni. Ez mi lehet? :( (Nyilván tudom, h sok mindent lehet, de hátha voltak valakinek hasonló tünetei, vagy csak megt ud nyugtatni, hogy nem rák). :(2013. aug. 5. 11:03
1/1 anonim 

válasza:

Rák nem lehet. A rákos túlburjánzás beszövi a gégét, azt teljesen elmerevíti, nincs ott mi recsegjen-ropogjon.
Ha a gégeporcok mozgathatók az ellent szól a gégeráknak.
Inkább a porcokat összekötő szalagok a lazák. Nekem egy rossz mozdultkor ki is ugrik az egyik. Már megtanultam visszatenni.
A cucc, ami lefolyik: származhat az orrüregből, de arc vagy homloküregből is. Nincs allergiád? az is fokozza a felső légutakban a váladék képződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!