Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

17 vagyok. Kiskorom óta van gyomoridegem, de egy idő után elmúlt magától. Pár hete visszajött, ami baj, mert ha előjön a gyomoridegem, akkor biztos hasmenés lesz a vége. Minden kis apróságért előjön a gyomoridegem, mert azon görcsölök, hogy nehogy rám jöjjön bárhol is a hasmenés. Nem tudom, hogy nagyjából érhető volt e, ha nem, leírom még egyszer.

Mondták már, hogy ne is gondoljak rá, tereljem el a figyelmem...ez jó is lenne, csak hogy nem tudom. Nem tudok nem rá gondolni. Volt már ilyen mással? Az mit csinált hogy elmúljon?

2013. júl. 26. 08:13
 1/3 csirpi válasza:
Az én barátnőmnek is megy a hasa,de nem tudom h ez gyomorideg -e?Stresszelsz valamiért?
2013. júl. 26. 08:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy pont azért stresszelek, mert tudom, hogy be fogok stresszelni...hülyeségnek hangzik gondolom...de ez van. Csak elég szar helyzetbe tud néha hozni, és jó lenne, ha lenne rá valami gyógymód féleség.
2013. júl. 27. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:

mindenképp pszichésen kell kezelni.

Pszichológus, természetgyógyász, önismereti tréningek

2013. júl. 27. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!