25 éves nő vagyok és bőrproblémáim vannak, többi lent?
Szia!
Rengeteg infó található a neten ebben a témában is.Sajnos az ismeretségi körömben is nagyon sok különféle daganatos található.Aki elfogadta az én, vagy az ovos tanácsadónk javaslatát, hogy miket fogyasszon a kemoterápia mellett, azok sokkal könnyebben viselték (minimális hajhullás, hányinger, rossz közérzet stb). Akik nem, azok kellőképpen megszenvedték és az eredményről meg nem is beszélve, sokan már el is távoztak közülünk.Ha csak a Patika Magazint olvassa az ember, már abban is durva dolgokat írnak a kemó következményeiről.
Bocsi, de véletlenül sem akartalak ijesztgetni a csalánteával. A nagymamám is használta.Egyik orvos ismerősömtől hallottam pár éve az esetet, mikor a méregtelenítésről beszéltünk hogy valaki intenzív csalántea fogyasztás következményeként került hozzájuk a körházba nagyon rossz állapotban.A részletekre más nem emlékszem, csak az rémlik, hogy szinte csak azt fogyasztotta és nagyon kimosott mindent a bélrendzeréből.Egyébként ez a doki is a természetes megoldások híve.
Egyáltalán nem félek az Aloe Verától. Én csakis az abból készült különféle termékeket használom (mármint a szubtrópusiból) így nem kell a saját növényemet megcsonkítani, meg persze van amire a növény jótékony hatását így nem is tudnám használni ( pl fogmosás, dezororálás,hajmosás,szemkezelés,méregtelenítés, mosás...stb) Azért szoktam ajánlani, ha valakinek van otthon növénye, akkor használja külsőleg a problémáira, mert nagyon sokat segít. Csak az a gond, hogy nem lehet mindig nála, ha pl elutazik, akkor nem tudja magával vinni és előkapni a zsebből egy sérülésnél, szunyogcsípésnél napozásnál smink igazításnál stb.A Facebook oldalamon is elég sok jó tapasztalat található.
Mindig a természetes dolgok a legbiztonságosabbak, szervezet és környezetbarátok. Tökéletesen egyet értek: Vissza a természethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!