Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A Coop-os kóla egészségtelen?

A Coop-os kóla egészségtelen?

Figyelt kérdés
Már 3 hete azt viszem dolgozni és két napig iszom (egy üveg 2,5 liter). már egy ideje azt érzem, hogy reggel nyolctól délután négyig szúr a jobb oldalam. Ez lehet a kólától? Vagy valami más lehet a baj?
2013. júl. 13. 18:13
 1/6 anonim válasza:
100%
hogy az oldalad miért szúr azt nem tudom, de a kóla az tuti, hogy egészségtelen! (nem csak a coop-os, hanem mindegyik)
2013. júl. 13. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden kóla egészségtelen.
2013. júl. 13. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Víz, ha koffein kell kávé.
2013. júl. 13. 18:22
 4/6 anonim válasza:
mér volna mán a kóla egészségtelen? 40 éve nem ittam vizet
2013. júl. 13. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha reggel eszek vagy iszok valamit amiben sok a cukor nekem attól szokott fájni. Próbáld ki hogy eszel valami normális kaját (egy zsemle is jó) és utána idd a kólát. Egyébként egyik kóla sem egészséges úgy mint általában semmi ami finom. Minden nap 3-4 liter mentes víz meg egy marék zabkorpa vagy műzli. Egészséges leszel csak inkább meg akarsz halni mint hogy így étkezzél.
2013. júl. 13. 18:35
 6/6 karakter222 válasza:

Semmi sem egészségtelen ha nem tonna számra isszuk/faljuk.

De, hogy a kérdező is kapjon választ:napi több, mint egy liter az már tényleg sok

2013. júl. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!