Mi okozhatja? SOS
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja nehéz a légzés fáj az alhasam a mellkasom és a nyakam 5 negatív tüdő röntgenen vagyok túl és megállás nélkül köpködöm fel a slejmet, semmilyen köptető nem használ. A májenzimem nagyobb mint kéne. De le sz*rják az orvosok. Csak a tüdőmet nézik. A májam és a lépem is meg nagyobbodott. Allergia vizsgálat is negatív. Már 20 kilót fogytam, enni sem tudok. Mivel túlsúlyos vagyok ezt is le sz*rják az orvosok. Ha valakinek voltak hasonló tünetei vagy tudja mi okozhatja kérem írjon. 20 éves fiú vagyok. Vagy ha van budapesten jó orvos ismerőse aki nem elhajt vagy nem felületesen vizsgál meg azt is meg köszöném.2013. júl. 12. 21:00
11/13 mostmivan válasza:
ha minden kötél szakad, irj egy privit, ha olyan súlyos a helyzet talán össze tudlak valami nagyaggyal hozni
12/13 A kérdező kommentje:
Kösziszépen perpill most is a korhazba ulok az ugyeleten:D az a baj h a magandoki nem csak azert ker penzt h meg hallgason hanem azert is h kivizsgaljon es az kb majdnem 100e forint:( de majd csak lessz valami:(
2013. júl. 26. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!