Ugye nem halok meg holnapig? (Segítség! )
Figyelt kérdés
fáj a hasam alatt jobb oldalt, gyengének érzem magam, szédülök, (bár az utobbi kettő lehet azért mert nem ettem) és folyamatosan emelkedik a testhőmérsékletem!.. hogy tudom megvizsgálni itthon (nyomkodással) hogy vakbélgyulladásom van-e?2013. júl. 7. 23:31
11/16 poiu válasza:
Érdekes, hogy fiú létedre női tüneteket produkálsz. Azért ezt nem ártana ellenőrizni a tükörben :-)
12/16 homo ludensz válasza:
Hányiger esetleg? Lehet hogy terhes vagy? már úgy értem hogy önmagad számára.
13/16 A kérdező kommentje:
terhes? meg női tünetek?
2013. júl. 8. 14:00
14/16 homo ludensz válasza:
Nem fogtad az adást? Igaz volt benne egy kis csavar.
16/16 anonim válasza:
Határozottan úgy gondolom hogy holnapra eggyel kevesebben leszünk ezen a bolygón. Vagy az éhségtől, vagy az önsajnálattól fogsz meghalni. Üdv: Dr. Devil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!