Nagyon rossz ember vagyok (! ) Mit csináljak segítség?
Bulimiás vagyok,nagyon.
Napi 30000 kcalt eszem meg naponta kb 2 hónapja.
Mindent megtettem amit lehetett ,ma úgy küzdöttem,hogy szakadt rólam a víz és remegett a kezem.
De mindig a bulimia nyer.
Könyörgöm segítsetek!
Nagyon meg akarok gyógyulni,de egyedül ,nem akarom és nem merem elmondani a szüleimnek,mert magukat hibáztatnák.
14/L
mit tegyek?
Ha ez a történet igaz,akkor sajnálom nagyon,de így kell elmondani a szüleidnek,ahogy ide írtad:hogy nem az ő hibájuk,de valami miatt ezt teszed..
Tényleg,mért teszed?Van otthon valami probléma?Amiért túleszed magad?Vagy a tested utálod?
Ha a szüleidnek nem akarsz még beszélni erről,akkor keresd fel akár az iskolavédőnőd,és ő segíteni tud neked,együtt is elmondhatjátok a szüleidnek,ő érti,hogy kell ezt,hogy ne vegyél magukra.
De te is érzed hogy nem jó ez..A fő feladat lenne megtalálni,hogy mért teszed ezt magaddal?
Pedig el kell mondanod a szüleidnek, mert egyedül nem fog menni.
Esetleg menj el a szakrendelőben a pszichiátriára. Nem kell beutaló.
Nem is értem, hogy hogyan nem veszik észre, hogy ennyit eszel egy nap.
Anorexiás voltam és kiéheztettem a szervezetem,ezután elpattant a húr.Rettentőe szégyellem magam.
Istenem pedig annyirom megfogadtam.
De úgy vagyok vele,hogy eszem egy falatot utána meg .Jaj.
Dolgoznak ,azért nem látják .
Sürgősen menj pszichológushoz,pszichiátriára!! Sajnos KELL BEUTALÓ,ha állami rendelőbe mész,de magánorvoshoz nem.
És el kell mondanod a szüleidnek. SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!