Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon rossz ember vagyok (!...

Nagyon rossz ember vagyok (! ) Mit csináljak segítség?

Figyelt kérdés

Bulimiás vagyok,nagyon.

Napi 30000 kcalt eszem meg naponta kb 2 hónapja.

Mindent megtettem amit lehetett ,ma úgy küzdöttem,hogy szakadt rólam a víz és remegett a kezem.

De mindig a bulimia nyer.

Könyörgöm segítsetek!

Nagyon meg akarok gyógyulni,de egyedül ,nem akarom és nem merem elmondani a szüleimnek,mert magukat hibáztatnák.

14/L

mit tegyek?

2013. júl. 5. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
jajjaj, pedig kérlek, mondd el a szüleidnek -kérd, hogy segítsenek. Pszichológus kell, kérd meg őket, segítsenek. Mondd el nekik,ők nem hibásak, így alakult, nem miattuk.
2013. júl. 5. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ez a történet igaz,akkor sajnálom nagyon,de így kell elmondani a szüleidnek,ahogy ide írtad:hogy nem az ő hibájuk,de valami miatt ezt teszed..

Tényleg,mért teszed?Van otthon valami probléma?Amiért túleszed magad?Vagy a tested utálod?

Ha a szüleidnek nem akarsz még beszélni erről,akkor keresd fel akár az iskolavédőnőd,és ő segíteni tud neked,együtt is elmondhatjátok a szüleidnek,ő érti,hogy kell ezt,hogy ne vegyél magukra.

De te is érzed hogy nem jó ez..A fő feladat lenne megtalálni,hogy mért teszed ezt magaddal?

2013. júl. 5. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Pedig el kell mondanod a szüleidnek, mert egyedül nem fog menni.

Esetleg menj el a szakrendelőben a pszichiátriára. Nem kell beutaló.

Nem is értem, hogy hogyan nem veszik észre, hogy ennyit eszel egy nap.

2013. júl. 5. 22:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Anorexiás voltam és kiéheztettem a szervezetem,ezután elpattant a húr.Rettentőe szégyellem magam.

Istenem pedig annyirom megfogadtam.

De úgy vagyok vele,hogy eszem egy falatot utána meg .Jaj.

Dolgoznak ,azért nem látják .

2013. júl. 5. 23:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sürgősen menj pszichológushoz,pszichiátriára!! Sajnos KELL BEUTALÓ,ha állami rendelőbe mész,de magánorvoshoz nem.

És el kell mondanod a szüleidnek. SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED!

2013. júl. 5. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
beszélj az iskolapszichológussal és a szüleiddel
2013. júl. 5. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol hogy van, de az V. és VII. kerületi szakrendelőbe NEM kell beutaló a pszichiátriára.
2013. júl. 6. 03:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen orvoshoz kell menned, de ettől nem vagy rossz ember!
2013. júl. 7. 07:46
 9/9 anonim ***** válasza:
igen, nem vagy rossz, valami kis elakadás, ami miatt lelki-beteg lettél! orvos kell hozzá, mert különben nagyon rossz lesz, tönkreteszi a fiatal, szép, még egészséges a szervezeted.
2013. júl. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!