Az aranyér okozhat szivárgást?
Az orvos írt fel Mastut, ami... nem sok mindent ér szerintem.
Lényeg, hogy mióta aranyeres vagyok (fél éve), csinálhatok bármit, egy idő után akkor is megjelenik a "féknyom" az alsógatyában. :-\
A proktológus ebben a korban eltanácsolt az operációtól, mondván, hogy nem garantált, hogy nem újul ki a dolog (pedig viszonylag olcsón, 70 euróért vállalja a műtétet, az átlagos 200+ eurók helyett). Szerinte várjam meg a negyven éves koromat, akkor operáltassam, és utána, ha szerencsém van, a másik negyvenet már élhetem anélkül. Minden esetre, bizonyos szituációkban nagyon kellemetlen tud lenni... Az aranyér is, és a szivárgás is. :-\
21/F
Milyen szivárgásra gondol? Vérpecsételés, vagy széklet? Egyébként véleményem szerint a legjobb kúra, a haemorid végbélkúp és/vagy lioton gél! A detralex tabletta is hatásos lehet a képződött thrombus oldásában. A műtét semmi esetre sem ajánlott! Kérdést privátban.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!