Mi lehet ez? Még nem fordult elő velem ilyen!
Figyelt kérdés
Nos,az lenne a problémám,hogy ma reggel vettem észre,hogy fáj a nyakam,majd ahogy hozzáértem(végig simogattam) már az érintése is fáj!:S pontosan a nyakam közepétől(jobbra haladva) egészen hátra a nyakam közepéig!remélem érthetően írtam le,szóval a nyakam jobb fele fáj "csak"..:S nyomásra kevésbé érzékeny,de érintésre nagyon rossz!Valakinek esetleg hasonló?19/L2013. jún. 28. 17:04
2/4 A kérdező kommentje:
igen,6 éves koromban!
2013. jún. 28. 18:34
3/4 anonim válasza:
Mivel érintés érzékeny,nyomásra nem, idegi eredetű fájdalomnak tűnik. A bárányhimlőt azért kérdeztem,mert aki volt már bárányhimlős,annak az idegdúcaiban megbújva ott marad a vírus,mai később herpes zoster(ővsömör)formájában jelentkezhet.Nem mondom,h Neked biztosan az van,de érdemes rá figyelni.Persze,ha elmúlik magától egy egyszerű ideggyulladás is lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!Nagyon szépen köszönöm!:) Ma már sokkal jobb:)
2013. jún. 29. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!