Valakinek itt volt már ilyen? Hogy folyik egy ilyen vizsgálat?
Figyelt kérdés
Az van, hogy véres volt a székletem, és az orvos elküldött a sebészetre. Ebben az esetben hogyan vizsgálnak meg?2013. jún. 24. 17:02
1/12 anonim válasza:
Valószinű ,hogy csinálnak egy végbéltükrözést !
2/12 A kérdező kommentje:
És azt pontosan hogy csinálják?
2013. jún. 24. 17:10
4/12 anonim válasza:
borzasztó! leszíjaznak, az urológus benyúl az ánuszba, és amikor már nagyon kellemetlen, áthívja a szemészt és bőrgyógyászt is, had legyen azoknak is egy jó napja... :DDD
5/12 A kérdező kommentje:
Hülye! Azért jót röhögtem. Az előzőnek pedig köszönöm.
2013. jún. 24. 17:16
6/12 anonim válasza:
Ettől most jól érzed magad utolsó ?! -.-
7/12 A kérdező kommentje:
Hagyd csak! Magát járatja le. Már hozzászoktam a gondolathoz, bár a legtöbb 14 éves lánynak nem szokott ilyen vizsgálata lenni.
2013. jún. 24. 17:17
8/12 anonim válasza:
7. vagyok.
bocs, de ezt nem tudtam kihagyni, küldj egy pofont e-mailben :D
a lényeg: ha a székleten friss vér volt (tehát vörös), akkor az csak a végbél környékéről jöhet, lehet akár aranyér is. ez szakember számára újjal kitapintható.
ha belső, mélyebb rétegekből jön a vér, akkor a széklet nem vörös, hanem fekete (szurokszékletnek is hívják), ilyenkor felküldenek egy szondát, ami szokatlan és kellemetlen lehet, de fájdalmatlan...
10/12 anonim válasza:
egyébként ilyenkor nem a sebészetre szokták küldeni az embert, hanem urológiára vagy belgyógyászatra hasi ultrahangra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!