Mi lehet ez? Nem köhögök, nem tüsszögök és nem fáj semmim nem folyik az orrom! De a lázam csütörtök óta 37-38 fok között van
Figyelt kérdés
Mi lehet ez? Nem köhögök, nem tüsszögök és nem fáj semmim nem folyik az orrom! De a lázam csütörtök óta 37-38 fok között van voltam orvosnál, azt mondta egy kis fertőzés írt fel lázcsillapítót, de semmit sem használ :/ Vizes ruhával borogatom magam kezd egy kicsit idegesíteni nem fáj semmim. Ha felállok akkor belehasít a fejembe a fájdalom de pár másodperc múlva elmúlik. Fürdöttem hideg vízbe meg minden Fociztok edzésre járok. Ebben a dög melegben elég szar, edzőm nem engedi, hogy edzés közben igyunk így amikor hazaértem 1,5 literes hideg vizet ittam meg kb 30 mp alatt lehet ez a baj, de nem köhög és nem fáj a torkom sem és mint mondtam nem múlik el a láz valakinek ötlete? Esetleg tippje, hogy mit csináljak?2013. jún. 22. 17:27
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és volt amikor 38 főlé is ment de 39 nem volt...
2013. jún. 22. 17:29
2/9 anonim válasza:
Vírus. És a lázzal védekezik a szervezet. Ha a láz 5 napnál tovább tart, menj vissza a dokihoz!
Ja és erre nincs más gyógymód, ki kell feküdni! és szedj sok C vitamint
3/9 anonim válasza:
Úgy van ahogy előttem írták. És legyen annyi eszed,h most nem mész edzésre!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Szerintetek csütörtökön már mehetek edzésre ? vagy ne... mert akkor kedden biztos nem megyek
2013. jún. 23. 10:48
5/9 anonim válasza:
Én e szerint a szabály szerint engedem a lányom suliba, de én is ha beteg vagyok így teszek: annyi lázmentes napot kell +ban otthon maradni és pihenni, amennyi lázas napod volt.
6/9 A kérdező kommentje:
Küöszönöm a válaszokat ésa fejfájás nem tudjátok miért lehet? a láz egyébként már kezd elmúlni.. 37,1 nél följebb már nem ment se ma se tegnap általában 36,5-36,7 szokott lenne :D
2013. jún. 23. 16:23
7/9 anonim válasza:
A láztól,hőemelkedéstől is fájhat a fejed,de magától a betegségtől is. Amíg hőemelkedésed van ne menj edzésre. Ha az sincs már legalább 2 napja,akkor menjél csak.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :))
2013. jún. 24. 10:06
9/9 andris121314 válasza:
Drága cica! Remélem,már jobban vagy! Fogadjunk,hogy leszel még ilyen helyzetben,de akkor el ne merj menni edzésre,sőt az ágyból se kelj ki,mert következményei lehetnek,és lesznek is.Sportoló vagy,szétmegy a vírus-fertőzés-betegség a szervezetedben,és akármire ráhúzódhat,ha érted mire gondolok.Nem vagyok orvos,de sportolók között mozgok napi szinten,és tudom,hogy akár egy láz nélküli-lehet az egy egyszerű fogprobléma,is,aminek nem tulajdonítunk nagyobb szerepet-betegséggel is a sportorvos SZIGORÚ fekvést javasol.Ha nem hiszed,kérdezd meg tőle.Ha még 1X ilyen előfordul,vizsgáltasd ki Magad,nehogy Te legyél a következő,aki összeesik meccs közben. Nagyon-nagyon sok jobbulást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!