Mit tegyek? Fertőzés? Mi lehet ez? Nagyon meg vagyok ijedve, Hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Mostanában a vizelet és a szappanos víz csípi a "végbélkimenetemet". Utánanéztem és van amiben hasonló, de nem olyan komoly a helyzet mint a végbélrepedésnél. Mintha pici repedések lennének (2-3), székelés közben nem mondanám hogy fáj, utána sem, maximum érzem.Nem lett rosszabb amiota először jelentkezett ez ( egy hete). Nem tudom mire fogni, sem stressz, sem olyan ami a végbélrepedést kiváltó oknak van írva. Olaszországban bébiszitterkedem, így még 4 hétig haza sem tudok jönni orvoshoz. Kérlek segitsetek mi lehet az vagy mit tehetek ellene!! Krémmel kenem (nivea), talán azóta van amiota egy gyantát kipróbáltam (Balea hideggyanta, de ebben nem vagyok biztos)
( NŐ / 17 )
2013. jún. 18. 15:58
1/3 anonim válasza:
Ne Níveával kenegesd, hanem pl. körömvirág krémmel, ha végbélrepedés (ami pl keményebb széklettől is lehet), akkor pedig Reparon krémmel.
2/3 anonim válasza:
Ne kend, a krémekkel intim területeket csak ártasz, ha nem speciális a krém. Az is lehet, hogy valami keményebbet kakáltál, és felsértette. Ezek nehezen múlnak. Vagy megrántottad a bőrt gyantázáskor és megrepedt.
3/3 A kérdező kommentje:
Reapront tudok venni recept nélkül is? El fog múlni magától vagy ezzel csak halasztgatom?
2013. jún. 18. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!