Mi lehet ez? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
a körmöm elváló részénél, az ujjbegyeimen egészem a körmöm alól jőve az ujjbegyemig ilyen ici pici, tűhegynyi pöttyök vannak majdnem az összes ujjamon. hol nagyobbak és több van, hol kissebb és kevesebb.egyet kiszúrtam tűvel, és átlátszó folyadék jött belőle. nyomásra érzékenyek. bekenten tetran kenőccsel, az jó rá? és mi lehet ez? valakinek volt már ilyen? mit csináljak vele? milyen gyulladáscsökkentő házi praktikák vannak ami jó lenne erre?2013. jún. 17. 19:34
1/5 anonim válasza:
Ha ez csak mostanában jött ki, akkor valószínűleg a meleg miatt és a leírtak alapján ekcémának tűnik. Javaslom, hogy hintőporozd a kezed ilyenkor.
2/5 A kérdező kommentje:
most vettem észre egy két napja.de soha nem volt még nekem ilyen.lehet a műkörömtől? mert egy hete csináltattam
2013. jún. 18. 10:48
3/5 anonim válasza:
Allergiás vagy a körömépítő anyagra. szedesd le, ha nem akarod, hogy rosszabbodjon.
4/5 A kérdező kommentje:
de már volt ilyen műkörmöm
2013. jún. 18. 12:43
5/5 anonim válasza:
Az semmit nem jelent. Az allergia bármikor előjöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!