Nagymárton kérdése:
Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok,fiú. 3 hete megfájdult egyszer csak a fejem és egy hétig hátukról nyomást éreztem,folyamatos szédüléssel. A fejfájásom elmúlt,de a szédülés megmaradt. Viszont vannak még egyéb tüneteim mint például a furcsa látás és a vele járó szem és halánték közötti furcsa érzés, vagy éppen néha hátulról bizsereg a fejem, émelygek,néha-néha hányiger, hasi fájdalom. Másfél hete voltam vérvételen és vizelet-vizsgálaton is minden a legnagyobb rendben volt. A vérnyomásommal sincs semmi különös,talán a pulzusom kicsi egy kicsit 50-60 között van általában.Múltkor önmagam kielégítésekor is furcsa érzés volt a fejemben és gondolom a szemem miatt mert a gép szerintem égette. Anyukám és Apukám szerint ezek mind pszichés dolgok és szerintük pánikbeteg vagyok.Szerintetek mi lehet a bajom?2013. jún. 17. 11:46
1/4 anonim válasza:
en is panikbeteg vagyok...de rajtam fejfajasba mutatkozik meg meg nagyon ajulasos vagyok...es ha nagyon felidegesitenek akkor ram jon a panikroham ezzel menjel pszichologushoz o majd segiteni fog neked...:)
2/4 A kérdező kommentje:
megyek ma valamilyen idegorvoshoz,de ez lehet bármilyen komoly betegség ha a vérvétel rendben volt?
2013. jún. 17. 11:53
3/4 anonim válasza:
nem hiszem ha a vérvétel nem mutatja ki akkor nem hiszem :) szerintem is pszichés alapon megy az egész... de ha annyira ijedős vagy nézz meg egy CT vizsgálatot :)
4/4 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a válaszod!:)
2013. jún. 17. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!