Hányhat valaki az idegességtől?
Figyelt kérdés
Egy ismerős mesélte, hogy egy kislány rokonának olyan betegsége van, hogy ha ideges, vagy stresszes, akkor hány, de annyira, hogy felszakad a nyelőcsöve is, meg nem tudom mije, és ilyenkor kórház akár több napig, meg stb...
Ez hogy lehet?:S
2013. jún. 5. 18:14
1/4 anonim válasza:
Ez elég durva.... Velem is fordult már elő, hogy annyira ideges voltam, hogy elhánytam magam (remeg a gyomrom idegességemben, "felfordul", felrázkódik tudomisén), de azért ez, amit írtál elég brutálisan hangzik!
2/4 anonim válasza:
előfordul, viszont azért az már nem egészséges, ha valaki minden alkalommal hány az idegességtől...
nálam egyszer volt ilyen, amikor kb 2 órán keresztül sírtam, annyira ideges voltam.
ugyanis az idegességtől az ember gyomra szó szerint felfordul, remeg. és ha sokáig ilyen állapotban van, akkor jön a hányás.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze, de ez állítólag valami betegség, és csúnyán se szabad rászólni mert akkor rájön ez, és véreset hány, meg kórházban van akár két hétig...
2013. jún. 5. 21:02
4/4 anonim válasza:
HA tudod, hogy gy konkrét betegségtől van, akkor miért kérdezed,hogy hányhat-e valaki az idegességtől? Mi a kérdésed valójában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!