Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti mit tenétek?

Ti mit tenétek?

Figyelt kérdés

Csak értelmes válaszokat várok!!

December végén voltam egy pasival akit előtte soha nem láttam és nvét is mai napig nem tudom,előtte hónapokig nem!Majd közvetlen január elején mennem kelett szürésre kiderült szifilisz!Ott kezelést meg kaptam hála isten hogy igy rövid idő alatt derült ki következmény nem volt.Majd 3 hónap múlva valami csoda során meg láttam hol dolgozik.

A kérdés az hogy ti mit tennétek mert 99 % gyanitom tőle kaptam el.Szolnátok e neki?Jövőhéten mennem kell ellenörzésre.Szolnátok e a doktornak?

2013. jún. 4. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
legközelebb HIVet kapsz..nem vagy valami okos
2013. jún. 4. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
ez jó válasz
2013. jún. 4. 21:44
 3/4 anonim válasza:
dokinak felesleges szólni, mert nem fog tudni ezzel mit kezdeni! A srácnak pedig?! Háát mivel ezek szerint ő sem védekezik nem is érdekli... Ha neked jobb úgy szólj neki, de a végén még ő fogja híresztelni rólad, hogy miket is hordozol....
2013. jún. 4. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

A doktornak miről akarsz szólni? Felesleges neki elmondani, hogy mi a helyzet a sráccal, úgy tudom ő nem tehet semmit, nem rendelheti őt be és nem kötelezheti kezelésre.

A srácnak érdemes lenne szólni, de kizárólag abban az esetben, ha tudod, hogy rendes srác és nem nevezne k.rvának és nem ordítaná le a fejed, hogy nem tőled kaptad és nem híresztelné, hogy szifiliszes ribi vagy és hasonlók... Mert legtöbbször sajnos ez történik, nem köszöni meg a másik, hogy figyelmeztetted.

Nem tudsz neki névtelenül írni egy levelet? Leírhatnád, hogy szifiliszt diagnosztizáltak nálad és mivel mással nem voltál gyanítod tőle kaptad el, nem ártana neki is orvoshoz mennie, ha nem akar szörnyű kínokat átélni a betegségnek köszönhetően.

De pedig szépen kezeltesd ki magad és máskor legyél óvatosabb!

2013. jún. 4. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!