Ekcémás a tenyerem, most a manna szappan szépen eltüntette, de látom hogy néhol kezdenek eljönni ezek a hólyagok. Mit tegyek, hogy eltüntessem? Holnap nem akarok így suliba menni!
Ha lehet akkor házi megoldásokat írjatok, a krémekből totál elegem van.Meg ilyenkor nincs orvos.
Nagyon-nagyon hálás lennék a válaszokért.Előre is köszönöm.
Meg kell próbálkozni letisztítani az étrendedet.
Gyulladáskeltő anyagokat, béláteresztést fokozó anyagokat kilőni.
Azaz gabonákat, tejet, hüvelyeseket, krumplit, cukrot (kristálycukor, adalék fruktóz) nem kellene enni. Ez segíthet.
+ D-vitamin, napozás.
Meg hátha 1. válaszoló még jobb tanácsot ír.
Kérdező! Abban a reményben árulom el, hogy komolyan veszed és tényleg végleg meg akarsz gyógyulni. Szerencséd, hogy a tenyereden vagy, mert itt a legegyszerűbb kezelni. Tisztítsd meg a kezeidet és szedd le
a felszakaddt hámréteget minden kezelés előtt. Most kend be mindkét tenyeredet vegyes virágmézzel /csak vegyessel, a többi nem jó!/ Fedd le gézlappal. Naponta kétszer kezeld, így néhány hét után teljesen el fog múlni az ekcémád. Egy kiló méz csak 1200-1300 forint. Sokáig elég.
Akitől én tanultam, évtizedekig szenvedett és rengeteget költött rá, eredménytelenül. Már évek teltek el a gyógyulásda óta, azóta sem jött elő. Pedig festékbe, olykor benzinbe is kénytelen belenyúlni. Csodásan meggyógyult.
Köszönöm.Amugy 8 éve szenvedek ezzel (most 13 vagyok)
Próbáltunk már biotron (azt hiszem ez a neve) lámpát, 100 felé krémet,ilyen orvost olyan orvost,házi patika oldalakat nézegettünk de semmi sem segít....:( Kb. 1 hete voltam vérvételen.Remélem kiderül mi a bajom.
A sima virágmézt próbáltam régebben.
szerencsére nekem megértő barátaim vannak,...meg amugy a kezem nincs begyulladva,csak néhol apró pici hólyagok vannak...szóval hála égnek nem undorodnak tőlem az emberek...remélem...
Valamelyik válaszoló írta hogy ne egyek olyan kajákat amiktől begyulladhat a kezem...Pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!