Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ha beveszek egy...

Szerintetek ha beveszek egy aspirint és lefekszem, elmúlik holnapra a rosszullét? Vagy valami ötlet, hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Érzem, hogy beteg leszek, mindig így érzem magam, mielőtt komolyabb torokgyulladásom lenne, de megittam rengeteg forró teát, betakarózva fekszem, de holnap fontos jelenésem lenne, és nagyon nem kéne betegnek lennem, meg tudom valahogy előzni? Kérlek, fontos!
2013. máj. 30. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok C-vitamint is vegyél be! Mézet szereted?

Az Aspirin+C jó lehet.

2013. máj. 30. 21:26
 2/5 tetris ***** válasza:

Semmi sem lehet fontosabb, mint az egészséged. Ha beteg vagy, akkor pihenned kell. Ezt megértheti az is, akinél holnap jelenésed lesz.

Mielőbbi gyógyulást kívánok! Aludj egy nagyot!

2013. máj. 30. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
én amikor érzem ,hogy gyulladna be a torkom apróra vágok egy gerezd fokhagymát és egy kanál mézzel összekeverem aztán összerágom és lenyelem. remélem segít neked is! :)
2013. máj. 30. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Igyál mellé forró teát, és feküdj le, hogy jól kiizzadj holnapra.
2013. máj. 30. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
C-vitamin, akár 10 db 500 mg-os kapszula is, éjszakára.Pontozzatok le nyugodtan, de ettől fog megggyógyulni. Mellé forró csalántea.
2013. máj. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!