A lyme kór halálos? Gyógyult már meg valaki belőle?
Ha nem fedezik fel, akkor lehet gond, vagy ha a beteg nem szedi nagyon pontosan, előírásszerűen az erős antibiotikumot.
Ha ezek rendben vannak, akkor sem 100% a gyógyulás, de lehet ellenőrizni vérvétellel, hogy tényleg rendesen kipusztult-e a Lyme-kór a szervezetből, vagy folytatni kell a kezelést. Az a gond, hogy az állami egészségügy ezt már nem támogatja (talán 3 vérvétel kéne meghatározott időpontokban, és csak 1-et támogatnak, ami önmagában nem ér semmit).
A férjem kigyógyult belőle ezelőtt 25 évvel (mondjuk a negyedik orvos jött csak rá, hogy mi baja és hogy kell kezelni...)
Bár a mai napig sokszor fáradékony és fejfájós, ki tudja miért...
Magánlaborban sem olyan eget verő összeg a vizsgálat ára.
Nekem 1,5 éve volt,kaptam rá erős antibiotikumot és vérvételt sem csináltak sem akkor sem utána.lehet nekem lettek szövődményeim? vagy csak bebeszélem magamnak...többet fáj a fejem,fáradékonyabb vagyok,az izületeim sem az igaziak...:S
16/l
Ha már van pontos diagnózisod, az fél gyógyulás, mert tudjuk, mit kell csinálni, és van hatásos kezelés.
Ha elkezded szedni az antibiotikumot, légy elővigyázatos és a bélflóra egyensúlya érdekében szedjél probiotikumot, nehogy az antibiotikum kúra kiirtsa a hasznos, emésztést segítő bélbaktériumokat és attól legyél még betegebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!