Éjjeli izzadás. Komoly lehet a dolog?
Figyelt kérdés
1 hete(kb) folyamatosan minden este annyira ki izzadok, hogy reggel ágyneműt kell cserélnem és le kell zuhanyoznom :S Egy kissé elkezdtem aggódni, mert fogalmam sincs miért lehet. 4 hónapja fogyóztam és lefogytam 43 kg-ra(157 cm vagyok, és igazából akkor voltam a legjobb formámban, semmi bajom nem volt) aztán 2 hétig úgymond kissé "bezabáltam" szval visszajött 2 kg, ami ugye kissé kikészített. Szval..az ok, lehet a stressz és a szorongás?(kva brutálúl kitud készíteni ha hízok,az erőfeszítések után amit csináltam 4 hónapig). vaagy..nem tudom. Pajzsmirigy túlműködésem nem tudom lehetne-e. Tényleg csak 1 hete van, amióta többet eszem mint kéne és most kissé abba hagytam a sportot is. most azt tervezem, h visszaállok egészséges életmódra..még egy kis diétával, h 43 lehessek megint. Mit gondoltok erről a dologról? A tervem az, h ha mondjuk jövőhét keddre nem múlik el, akkor meglátogatom anyuval az orvost. Ohh.éés hozzáteszem, menstruációm sincsen mióta fogyózok.(bár ez normális) Nappal csak annyi a gondom, h fáradékony vagyok-de ez gondolom az alvás zavaroktól. Segítsetek, mi légyen velem?2013. máj. 27. 19:03
1/3 anonim válasza:
A stressz, a súlyingadozás, a szélsőséges és nem kielégítő táplálkozás oka lehet az izzadásnak, igen.
De lehet komoly dolog is.
Egészségesen étkezz, ne koplalj! Ne vonj meg magadtól semmit, inkább okosan egyél!
2/3 anonim válasza:
Ja, és nem, nem normális, hogy nem menstruálsz!
3/3 A kérdező kommentje:
Huh, megnyugodtam, király : )Akkor biztos az elmúlt 4 hónapom miatt volt(szélsőséges étkezés, öntúlhajszolás stb.)...szerencsém, h megúszom ennyivel : ) Holnaptól gyümölcs és zöldség kúrákat csinálok, tisztítok, elkezdek megint futni járni és talán helyre áll a szervezetem : ) A menstruációm meg majdcsak megjön : ) Mindenesetre anyuval elmegyünk suli végén laborba és kiderül van-e valami nagyobb bajom. Szval köszönöm : )
2013. máj. 27. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!