Mindig, ha elutazom, főleg ha tömegközzel és/vagy hosszú időre, rosszul leszek, hányinger, hasmenés, hasfájás. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 09:17
1/5 anonim válasza:
Talán csak nem jól bírod az utazást... Én sem. A buszokon elfog a hányinger,néha még autózásnál is. Főleg ha nemlátok ki jól. Próbáld ki a Daedalon tablettát,gyógyszertárban lehet venni,vény nélküli. Nekem sokat segít,hosszabb utazás előtt szinte mindig beveszek belőle. Az ilyen utazási hányinger ellen jó,csak eléggé álmosít. Remélem,neked is segíteni fog. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem magától az utazástól lesz bajom, mert inkább az utolsó napokban jön ki, vagy akár már miután hazaértem.
2013. máj. 17. 09:58
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Hát akkor nem tudom. Lehet,hogy máshogy eszel? Vagy esetleg nem mész el wc-zni? Mármint idegen helyen van akinek nehezebben megy a dolog... Szerintem gondold át (esetleg írd is le ide),hogy mi szokott ilyenkor más lenni,azon a pár napon,míg nem vagy otthon. Húgomnak is voltak ilyen gondjai,neki attól,mert ha elutaztunk,akkor máskor feküdt le,máskor kelt,meg ugye amit a szállodában adtak kaja,más volt,zsírosabb stb. Ha nagyon zavaró,kellemetlen,akkor lehet,hogy érdemes megkérdezni a háziorvost, hogy mit lehet tenni ellene.
4/5 anonim válasza:
Szerintem "tömegundor" áll a háttérben.
Én nem utazom tömegközlekedéssel. Csak saját autóval vagy robogóval. Ha közelebb kell menni, biciklivel.
5/5 anonim válasza:
Psziches hattere is lehet, de nem kell megijedni. Agyban tortenik esetleg valami ellenszenv (tudat alatti is lehet) ezt valtja ki. Nekem ugyan ez van valami uj szitu elott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!