Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 30 éves lányomnak rosszindulat...

Biróné Anikó kérdése:

30 éves lányomnak rosszindulatú gyomordaganata van. Ma volt a műtét de vissza varrták mert hasfal érintettséggel kis gócokban jelen van a rák. Kemoterápiát írtak ki. mennyi a túlélési esélye? Mivel lehetne erősíteni az immunrendszerét

Figyelt kérdés

2013. máj. 16. 22:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Ennyi sületlensége3t még nem is olvastam a GYK-n.
2013. máj. 16. 22:54
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
Még nem lehetsz elég régen tag akkor :D Vagy csak spontán szerencsés vagy :)
2013. máj. 16. 22:56
 13/26 lencsefőzelék ***** válasza:
49%

Amit kettes írt, azt majdnem mindet érdemes betartani, egyet kivéve: Egyáltalán ne használjunk mikrohullámú sütőt! Idézek Jennifer Harper: A tudatos test c. könyvéből, az általános táplálkozási tanácsok részből: "10. Ne együnk olyan ételt, amely besugárzásnak vagy mikrohullámú sütő sugarainak volt kitéve."

Egyébként pedig a kemoterápiáról ma már egyre több helyen lehet olvasni, hogy mennyire káros. Édesanyám is kapott néhány éve, és nemrég azt mondta, hogy ha akkor annyit tudott volna, amennyit ma, akkor nem engedte volna kemóval (és sugárral) kezelni magát. Ő egyébként Flavin termékeket szedett.

Át kellene állni a növényi étrendre, az állati étrend káros hatásairól is egyre többet lehet olvasni.

Idézet a Kína Tanulmányból (a valaha elvégzett legátfogóbb táplálkozástudományi vizsgálat):

"Az elsősorban növényi eredetű táplálékot fogyasztó emberek bizonyultak a legegészségesebbeknek, akiket a krónikus betegségek sokkal inkább elkerülnek."

Továbbá, az általam ismert alternatív gyógymódok:

Szódabikarbónás kezelés

Részletek itt: [link]

C-vitamin megadózis

2 cikk, amiben szó van róla:

[link]

Gerson-terápia

[link]

B-17-vitamin-kúra

Erről bővebben az A világ rák nélkül c. könyvben:

[link]

[link]

További infó: [link]

Ezen kívül a spárga is jó rák ellen:

[link]

Jó immunerősítő a zöldturmix:

[link]

[link]

Ez meg egy érdekes cikk a hunzákról:

[link]

Itt van kép is róluk:

[link]

2013. máj. 16. 23:00
 14/26 anonim ***** válasza:
61%

De hogy az offolást hanyagoljuk picit:

Kérdező! A túlélési esélyeket sajnos tényleg ne tőlünk kérdezzed, nagyon sokmindentől függ az, amit úgy is kivizsgálnak szépen sorban.

Függ pl attól, milyen daganatról van szó eredetileg szövettanilag / biológiailag, milyen stádiumban van (oké, van áttét, de hány helyen, mennyire távoliak, ...), aztán mire érzékeny általánosságban / a lányod esetében. Ha szerencsétek van, akkor érzékeny lesz a kezelésre.

Leginkább tényleg tartsatok ki, és ne adjátok fel.

2013. máj. 16. 23:01
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
Az előbbi és a többi bemásolt kamu cikkel szemben egy néma sikollyal tudok csak tiltakozni. A tudománytalanság és a populizmus netovábbja...
2013. máj. 16. 23:03
 16/26 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon sajnálom a lányodat. A férjemnek tüdőrákja volt. sajnos ő nagyon későn ment orvoshoz, hanyagolta, pedig komoly tünetei voltak. Viszont az összes panasza megszűnt, és többszörösen túlélte az orvosok által mondottakat. Természetesen végig orvosi kezelés alatt állt. Neki nagyon sokat segített a Cod tea. Biztos vagyok benne, hogy az immunrendszerét erősítette, nem volt a kemoterápiának erős mellékhatása. A tea rossz ízű, de szerintem érdemes megpróbálni. Gyógyulást kívánok.
2013. máj. 17. 06:07
 17/26 anonim ***** válasza:
48%

Bírom, hogy egy csomó képmutató idióta segfej a halálba lepontozza a segíteni akarókat. Én írtam a 3. választ. Engem is lehúztak, de látom a többit is.

Azt azonban ne felejtse el senki, hogy nem csak és kizárólag az akadémikus orvoslás az egyetlen üdvözítő dolog a világon.

Tudjátok én 1997-ben veszítettem el az édesanyámat, akinek mellrákja volt és szűk 4 évvel sikerült túlélni a felfedezést, pedig betartott minden orvosi utasítást, végig csinált mindent.

Ne tudjátok meg, hogy, milyen rohadt érzés, ahogy az elmúlt években egyre többet és többet olvasok arról, hogy unortodox módon is el lehet érni eredményeket a rákkal való küzdelemben. De én akkor nagyon fiatal voltam, internet sem volt túlzottan elterjedt még, legalábbis enynire nem és annyira keveset tudtunk a dolgokról. Anyu mindent betartott, az orvosok is jót akartak, semmi kétely, de 53 évesen meg kellett halnia, néha úgy érzem, hogy a mi tudatlanságunk miatt is.

Úgyhogy én szívből drukkolok a kérdezőnek és a leányának, hogy minél több esélyt tudjanak megadni, hogy a rákból kigyógyuljon, vagy legalább minél hosszabb, tünetmentes életet tudjon az a 30 éves nő élni még.

Vállalom, ha lepontoztok, sőt, nyugodtan nyomjatok fel a moderátoroknak, hogy mekkora troll vagyok, akkor is ez a véleményem.

2013. máj. 17. 12:23
 18/26 anonim ***** válasza:
46%

Először is minden agyban dől el!

Sok sok víz

Ásványi anyagban, vitaminban gazdag étrend

Pozitív hozzáállás...

Ezt add oda neki!

Sajnos terméknevet nem írhatok ez egy speciális élelmiszer. Sokan használják nagy megelégedettséggel. Ez nem daganatos emberek számára készült mindenki tud a saját egészségi állapotán segíteni vele...egészséges ember nincs csak van akinek még nincs panasza! A cég pénzvisszafizetési garanciát ad. Ez nem humbuk, gyógyszerész vagyok egy orvosi csapatban dolgozom. Sajnos az infó lassan terjed.Ha érdekel írj privát e- mail címet és küldök anyagot aztán eldöntheted jutsz e valamire az infóval.

Onkológia vizsgálatok .....

Az egyik kórházban egy onkológus részéről dokumentált nyílt klinikai vizsgálatot végeztek.Ez az orvos saját vizsgálata volt és a betegek dönthették el elfogadják e a felkínált alternatív terápiát a szóban forgó kemoterápiás kezelés kiegészítéseként. A vizsgálat kizárólag tájékoztató jellegű a cég nem végez ilyen irányú vizsgálatokat. Ez pusztán az orvos illetve a betegek kíváncsisága volt...

A betegeknek ugyanaz volt a betegsége ugyanazt a kemoterápiát kapták, ugyanolyan típusú tumor volt.

A betegek egyik része elutasította az alternatív terápiát- kizárólag kemoterápiát kapott, míg a csoport másik fele részesült a felkínált terápiában.

A terápiás csoportban

a haj 80% százalékban nem hullott ki

megmaradt az étvágy

a kezeléshez képest jó volt a közérzetük

megállt a súlycsökkenés vagy súlygyarapodás történt

a betegek a saját lábukon érkeztek az infúziókra tehát nem kellett segíteni nekik

a kemoterápiára mindig mehettek mert a fehérvérsejtszám mindig megfelelő volt.

A kontrollcsoportban:

sajnos fokozott volt a hajhullás

a betegeknek hányingere volt és hánytak is a kemoterápiát követő napokban

a súly stagnált vagy csökkent

rossz volt a közérzetük

az infúziót több esetben nem tudták beadni a fehérvérsejtszám kóros csökkenése miatt

a betegek rossz állapotban voltak, a kezelésekre kísérettel kellett járniuk mert legyengültek a kezelések miatt.

A protokol végeztével természetesen újabb vizsgálatok következtek:

Míg a tumor a terápiában részesülőknél

80%-ban csökkent,

az áttétek csökkentek

a tumormarkerek csökkentek

Sajnos a másik csoportban a kiindulási állapotoz képest szignifikáns különbség nem mutatkozott illetve a betegek állapota romlott.

Tehát ez egy egy speciális élelmiszer amely az immunrendszert tudja segíteni. Az orvosi terápiát kiegészítve javítja a betegek fizikai állapotát és az életminőséget tumoros betegeknél is!

2013. máj. 17. 12:42
 19/26 39krisztianya válasza:

Édesapámat is operálták pár éve daganattal, elég komoly volt.., akkor az orvosa javasolta nekünk a búzafű levét. ki kell facsarni, olyan eszközzel ami hasonlít a kézi húsdarálóra, és kapsz egy sűrű zöld levet. ezt kell inni, mi csináltuk, aput megműtötték, ma is él, és nincs visszatérő gondja akontrollok szerint. Olvassatok utána.Mivel a gyomorba jut, gondolom nagyon hatásos lehet itt is. Apunak gégerákja volt, de a súlyosabb fajtája, gégeeltávolítással járt, de él, és tünetmentes!

[link]

[link]

[link]

[link]

Minden jót kívánok,Isten segítsen!

2013. máj. 17. 19:26
 20/26 anonim ***** válasza:
42%

2-sel és 19-nsel egyetértek, de a húst is el kell hagyni!

Az immunrendszert kell erősíteni, mert a rákot fertőzés okozza, a rákvírud, a rákmikróbák. prof. Dávid Tamás híres rákkutató szerint.

2013. máj. 17. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!