Az hazudtam magamról hogy agydaganatom van. Most mit tegyek?
Menj el egy másik suliba.
Ez nem vicc, ezen nem lehet csak úgy túllépni. Igaz minden csoda három napig tart,de ez nagyon durva
eznemvolt szép...
amúgy mond azt hogy kaptál kemoterápiát,és felszívódott,eltűnt.. vmi ilyesmit.. :) remélem megtanulod hogy ilyen nem mondunk!
16L
Mondd azt, hogy a műtét során egy jóindulatú meningeoma igazolódott, melyet sikerült teljesen eltávolítani és utókezelésre nincs szükség.
A fejeden azért nincs heg, mert a tarkódnál volt a bemetszés és onnan hajtották előre a bőrt, a heg a hajad alatt van hátul.
És többet ne hazudj, mert el fog ütni egy busz!
Attól függ, mi a célod. Ha nem zavar, hogy a személyiséged identitásává válhat a hazudozás, és csak attól félsz, hogy egyszer lebuksz, nem attól, hogy így nem lehet normális emberi kapcsolatokat létrehozni, akkor hazudj tovább, és találj ki valami újabb dolgot.
Ha szembe akarsz avval nézni, hogy őszinte leszel és elmondod, hogy csak kitaláltad és egyre jobban belegabalyodtál, annak az lehet a veszélye, hogy azt érezheted, ha őszinte vagy akkor megutálnak.
A legjobb amit tehetsz, ha elmész egy jó pszichológushoz ) a legtöbb nem jó) és elmondod neki, hogy olyan problémád van, hogy kamudolgokat kell, hogy kitalálj, hogy olya érzést tudj kiváltani emberekből amilyet szeretnél.
Egyébként nekem volt agydaganatom, áttét volt. Annyit vizsgálgattak közben, mert nem tudtak szövettant venni, hogy a kezelés közben se voltak biztosak benne, hogy az agyamba az daganat-e, úgy derült ki, hogy reagált a kezelésekre.
Én azt mondanám, mondjuk ez is kamu, hogy jobban megvizsgálták, és kiderült, hogy nem az, MR spektroszkópiával ezt pl. megtudják nézni, és hogy nem szeretnél róla többet beszélni.
Azt nem értenék meg, hogy olyan lelkiproblémád van, amiért így szeretnél figyelmet vagy megértést, vagy sajálatot, biztos megvan ennek is az oka, és ezeken tudnak segíteni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!