Mi lesz velem? (akinek volt rákos valakije és meggyógyult! )
Minden perc számít!
Lehet, hogy nem vagy beteg, de ha mégis, minél hamarabb felismerik, annál nagyobb a gyógyulási esély. Lényeg, hogy ne idegeskedj.
ugyanmár! Semmi gáz nyugi! tessék elmenni kivizsgálásra, pl ultrahangra stb ahol jól meg tudnak vizsgálni.
Nem szabad rá görcsölni! Miért lennél pont rákos? 19éve slány vagyok engem is beparáztatott a dokim hogy csomó van a mellemben és kiderült hogy csak egy zsircsomó ami természetes.
Nem lesz semmi bajod! Nyugi, lazulj le
Az én keresztapukámnak prosztata rákja VOLT, ő azért épült le, mert nem akart orvoshoz menni, csak anyámék unszolására, mire odajutott kemó kellett neki. DE ÉL, mára egészséges, azthiszem változtattak az étrendjén, de mára ugyanugy iszik és cigizik :( De nemrég volt éve kontrollon és szerencsére semmi baja :) Majd irj mi a helyzet
éreztem hogy picit érzékenyebb.
nekem azt mondta a nőgyógyász hogy "nem baj ha fáj, a baj akkor kezdődik amikor nem fáj a csomó, mert akkor lehet rossz indulatú"
neked fáj?
nalátod nem csak az én dokim mondja ezt :) nyugi már
de honnan veszed hogy rákos vagy??? voltál már orvosnál megvizsgáltak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!