Lehetne valaki elméletileg rákos egy ínjekciótól?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például rákos sejteket juttatnak az illető valamely szervébe. Tudom, hogy vér által nem terjed a dolog, de máshogy megolható?2012. szept. 6. 18:51
1/6 anonim válasza:
Így nem lehet, ahogy írod, de vannak carcinogen (rákkeltő) vegyületek, amiket beadva elméletileg lehet valaki rákos. Amúgy nem jól tudod, a daganatos sejtek tudnak vérárammal is terjedni, nemcsak nyirokrendszeren keresztül...
2/6 anonim válasza:
De hogyan kerül az illető testébe rákos sejtekkel teli injekció?
A rák, mint betegség nem terjed így! A sejtekben kódolt folyamat, nem kaphatod el így! A sejtek genetikai mutációja egyéni, csak a "gazdaszervezetet" pusztítja.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát, például, ha valamelyik nyirokcsomóba fecskendeznénk rákos sejteket... Úgy mi történne?
2012. szept. 7. 19:44
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem történne semmi- a ráksejtek nem fertőznek!
Azokban a sejtekben rombol, ahol kialakult.
5/6 A kérdező kommentje:
De akkor pl a ksérleti patkányokat milyen módszerrel teszik rákossá?
2012. szept. 8. 07:10
6/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy karcinogén, vagyis rákkeltő anyagokat juttatnak célszervekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!