Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Segítség! Kihez forduljak...

Segítség! Kihez forduljak ezzel? Folyamatos nyák van a torkomban megy fel az orromba köpködök. Ppi-t sokat kellett szednem, de nem vált be, sok mellékhatással járt. De most is folyamatosan rekedt vagyok nagyon fáj a, beszéd és továbbra is köpködök.

Figyelt kérdés

Már nagyon szenvedek ettől.

Ez az egész tavaly nyáron kezdődött amikor extrém beteg voltam, sok antibiotikumot kaptam. Utána éreztem hogy sok a savam, de 2 hét quamatel után jól voltam.

Cserébe később újra tele lett az arcom.

Azt hittem arcüreggyulladas, orrsprayt írtak fel, meg allergia elleni gyógyszert..

De semmit sem ért, egyre rosszabb lett.

Utána mentem másik gégészhez aki a gyomor gyógyszert írta fel, ő mondta hogy ez onnan van.

De nem voltam jól a gyógyszertől.

Szédülés, ájulás érzés, fejfájás hajhullás....

Ezért kisebb adagra lett véve.

De én most is rosszul vagyok.

Már szedtem március elején antibiotikumot is.

Semmit sem használt.

Utána újra PPI..

Lehet pont az a baj hogy szedem??

Komolyan nem tudom kihez menjek.

Mivel tudom helyettesíteni ami segíthet? Nem gyógyszer, egyéb. Salvus viz sajnos nem jó, nem bírom.

Akácfavirág teát is ittam egy ideig repcemézzeo, de nem bírtam a teát, savanyú utóízű nyák maradt..

Más ötlet?

Ha teljesen leállnék a PPI - ről lehet pont akkor jönnék helyre?

tegnap 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj gasztroenterológushoz vagy gégszhez.
tegnap 23:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Gégésznél jártam kettőnél is. Egyik a reflux gyógyszert írta fel másik az antibiotikumot.
tegnap 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Allergia vizsgalatot kerj

kezd azzal, hogy "szenanatha"

nezzenek prick teszttel meg kb mindenre. Most sok fa viragzik, kulteri gombak, siman lehet allergia. Ha tavaly nyaron kezdodott, akkor parlagfű/por. Es most ujra durva, akkor fak kozul vmire plusz poratkara lehetsz erzekeny.

Aztan johet allergiavizsgalat verbol (etelekre, szinezekekre akarmire)

A helyedben most hagynam a ppi-t.

Sterimar nevu orrspray-t ami baby babaknak van, azt probalj ki.

Reggelente rosszabb a helyzet?

Ugy kelsz fel? Mert akkor poratka allergia is lehet.

Moss ki minden agynemut, parnat foleg 60 fokon es nezd javul-e?

Es persze ugye nem dohanyzol?

ma 06:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézess allergia tesztet, a gyógyszer sem jó mindenre, van vérvételes is meg bőrteszt is, meg van erre orrspray is. Esetleg szedhetsz A vitamint, de azt is jobb feliratni. Nekem gyerekkorom óta van garat csorgás, köhögés, krákogás és kiderült allergia, orrspray, D-vitamin cseppek, azóta sokkal jobb a helyzet.
ma 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!