Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Este 10mg parnassan , reggel...

Este 10mg parnassan , reggel 4.5 mg reagila.Ez átlagos fogyasztásnak számít vagy inkább soknak?

Figyelt kérdés
Eleinte csak parnassant szedtem , aztán felírták a reagilát, hogy majd a parnassant elhagyjuk, de végúl maradt mindkettő.Mert ha nem szedtem a parnassant nem aludtam túl jól.Elég lenne csak a parnassan is?Ezek okozhatnak elhízást?68kg 168cm vagyok.
ápr. 19. 02:19
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Az orvos válaszol.

Értelmetlenek az ilyen kérdések.

Gondolod, hogy egy éjszakai portás, droszton váró taxis, vonaton utazó egyetemista, unatkozó Mari néni virtuálisan felállítja a diagnózist és kezelési tanácsokat ad?!

Szépen mindent elmondasz az orvosodnak, alaposan kikérdezed, mit miért, hogyan, meddig.

Elmondod neki a panaszaidat, mit tapasztalaz, mióta mindkét gyógyszert szeded.

Micsoda felelőtlenség abszolút ismeretlen emberektől az egészségedet akár végzetesen befolyásoló tanácsot kérni?!

Jön egy másik felelőtlen, aki szamárságokat firkál, te meg benne bízol az orvosod helyett?!

🤦‍♀️

ápr. 19. 02:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek 1-essel.

De azért: nem jó ennyi antipszichotikumot együtt szedni. (Eredetileg is az volt a terv, hogy az egyiket leváltjátok a másikkal. Ehelyett lett ez, hogy mindkettő van.)

Beszéld meg a dokival.

ápr. 19. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!