Hogyan mulasszam el a hasfájást?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan fáj a hasam ezért vettem be fájdalomcsillapítót és reszelt gyömbért ettem nincs hányingerem de nem bírok feküdni mert akkor nagyon rosszul leszek de ülni és állni is fáj Mit tudnék tenni ? Kicsit sokat ettem vacsorára és utána lettem rosszulmárc. 29. 23:00
1/5 A kérdező kommentje:
Az előbb nagyon rosszul lettem már majdnem hánytam is most elmentem a mosdóba és nincs hasmenésem egyáltalán de már kicsit jobban vagyok
márc. 29. 23:14
2/5 hosszúhajú 

válasza:

Remélem jobban vagy hányingerre valóban jó a gyömbér még szagolgatva is plusz a kóla és a rágózás a - a kóla viszont a hasad miatt ne - hasadra pedig görcsoldó és menta tea vagy borsmenta tea ha pedig sokat ettél akkor dipankrin tabletta vagy normaflore is segíthet ezek közül jó beszerezni párat hogy kell legyen otthon remélem valamelyiket találsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Többször voltam azóta wc-n es nem volt hasmenésem de most az lett nem fáj annyira a hasam de lehet hogy tegnap azért fájt mert mondjuk ettem valamit és most jön ki az amitől tegnap fájt ?
márc. 30. 13:30
4/5 A kérdező kommentje:
Most egy nagyon minimálisan fáj a hasam de kb 10 percenként járok a wcre de eddig nem volt
márc. 30. 13:49
5/5 hosszúhajú 

válasza:

Én is arra gondolok hogy ha most mész jobban wc re akkor ez most távozik belőled. Tegnap még a gyomorban volt most azért fáj kevésbé mert már a belekben van és ürül ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!