Extrém fáradtság oka mi lehet?
Figyelt kérdés
Hónapok óta nagyon fáradékony vagyok, emiatt elküldött a háziorvos vérvételre, jók lettek az eredményeim.
Az utóbbi hetekben viszont rosszabbodott, folyamatosan fáradtnak érzem magam, főleg reggeli és ebéd után. Sajnos, gáz vagy sem, volt rá példa, hogy a munkahelyen ülve elbóbiskoltam. Volt már valakinek ilyen, mitől lehet?
Természetesen a háziorvosommal is egyeztetek, csak addig is, hátha tud valaki tanácsot adni.
ma 12:18
1/7 anonim 

válasza:

Hány órát alszol naponta? Szedsz vitaminokat?
2/7 A kérdező kommentje:
8-9 órát alszom, GAL multivitamint szedek.
ma 12:27
4/7 A kérdező kommentje:
Munkahely miatt kissé stresszelek, de nem számottevő szerintem. Más problémám nincs, nem hiszem, hogy ez állna a háttérben. :/
ma 12:37
6/7 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Nem tudom mennyire függhet össze a két dolog, de minden nap kívánom az édességet, ha nem eszem már elvonási tüneteim vannak kb. :D De ez már régóta. Hirtelen csak ez jut eszembe.
ma 13:10
7/7 anonim 

válasza:

Hát, akkor nem tudom, lehet napfényhiányod van, passz :D Vagy küldjön el a doki másmilyen vizsgálatokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!