Esty910212 kérdése:
Van itt endokrinológus szakorvos, aki segítene nekem ok nélküli fogyás miatt?
Figyelt kérdés
márc. 7. 15:08
1/4 anonim 

válasza:

Egyetlen normális orvos sem fog távgyógyítani.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindig vékony testalkatú voltam(165/52-52kg). 5 gyereket szültem, a 3. után jött ez a fogyás.A probléma először 2019-ben jelentkezett szülés után.Nem szoptattam. Normális étkezés mellett, folyamatosan fogytam. Vérkép, cukor, tsh rendben volt. 2020-ban várandós lettem, azonnal hízni kezdtem. Itt terhességi cukorbeteg lettem. Pár hétig szoptattam és ugyanúgy elindult a fogyás. Szintén minden rendben volt a vérképben. Ez a fogyás folytatódott 2023 végéig, amire 44 kg lettem. Soha semmit nem találtak. 2023 végén várandós lettem. Újra híztam. A szülés után fél évig szoptattam,addig nem változott a súlyom. 1 hónapja elapadt a tejem és sajnos újra nagymértékű fogyás indult el. Kifejezetten megemelt kalória mellett. 49 kg vagyok.(53-ról) Nincs hasmenés, emésztési zavar, allergia, étvágyam jó. Van e valamilyen hormon ami ilyen anyagcsere zavart okozhat szülés után? Szoptatás nélkül és szoptatás után is ugyanez a folyamat indult. Vagy pszicés alapon lehet? A 3. Gyerekem súlyos betegen született, azóta folyamatos a stressz, meg egyéb családi problémák. Pánikbeteg vagyok. Nagyon aggódom hogy mi lesz velem.
márc. 7. 15:19
3/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a cukorbetegség nem jött elő újra. Többször lett ellenőrizve, laborban, otthon is.
márc. 7. 15:23
4/4 anonim 

válasza:

Miért nem mész el orvoshoz? Úgy is kellenek vizsgálatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!