Milyen tapasztalattal rendelkeztek Dr. Páll István Endokrinológus, Diabetológus szakorvosról?
Cukorbetegként, pajzsmirigy problémával kéne új orvost keresnem. Ő az egyik, aki szóba jöhet a rendelőben.
Látom az interneten, igen sok helyen dolgozik. Nem tudom eldönteni, ez jó vagy rossz?
Vegyesek a tapasztalataim. Rendes ember, közvetlen, barátságos, ám kissé flegmának, komolytalannak érzem. Teszi a dolgát, letudja a rendelést (állami rendelőben, maszekban nem voltam nála). Kiossza, mit kell szedni, szúrni, semmi extra. Nem viszi túlzásba a beszélgetés, a tanácsadást. Legalábbis nem a betegségről. Minden egyébről szívesen cseveg. (pl. hogy járt Argentínában...)
Sokan járnak hozzá is, mint minden állami orvoshoz, így akár több hetes az időpont foglalás. (szerencsémre csak félévente járok hozzá) A leghosszabb várakozásom közel 3 hónap volt, mire bejutottam, mert akkor elutazott.
:-D
Gondolom, ha megtámogatnám az utazásait, akkor jobban odafigyelne rám. ;-)
7-es!
Köszi a hozzászólást! Én magam is ilyennek írnám le. Ha egyetlen szóban kéne, akkor a flegma a legmegfelelőbb.
Hozzá kerültem régebben, de hamar váltottam egy idősebb, tapasztalt, kissé szigorú főorvosra. Nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!